Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Studenková si prešla hotovým peklom: Rozhodla sa k zúfalému činu!

Zdena Studenková to nemala vždy ľahké. Zobraziť galériu (5)
Zdena Studenková to nemala vždy ľahké. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Zažila ťažké chvíle! Slovenská herečka Zdena Studenková (62) si v živote prešla naozaj všeličím. Nedávno dokonca priznala, že si prešla hotovým peklom! Dlhé mesiace v nemocnici ju donútili podstúpiť zúfalý čin...

Herecká diva Zdena Studenková je známa svojou otvorenosťou a neštíti sa povedať verejne, čo si naozaj myslí. Nedávno českému webu Aha! pre ženy otvorene priznala, že nemala vždy jednoduchý život. Kvôli svojmu jedinému potomkovi si údajne prešla hotovým peklom.

Po svojej druhej svadbe s režisérom Stanislavom Párnickým zistila, že je tehotná a chvíle šťastia a radosti však takmer okamžite vystriedali starosti a obavy. Herečka mala totižto rizikové tehotenstvo a každý deň hrozilo, že o bábätko príde. Kvôli tomu riziku musela byť celý čas v nemocnici.

„Osem mesiacov som ležala s nohami hore. V izbe bolo hrozné teplo a kvapkalo tam zo strechy. Personál mi trikrát denne priniesol jedlo a vitamín E, a to bola ich celá starosť o mňa počas tehotenstva,“ prezradila Studenková.

Táto situácia a hrozné podmienky v nemocnici boli pre Zdenu neznesiteľné, čo vyvrcholilo v období Vianoc a herečka sa rozhodla k zúfalému činu. „Obliekla som si župan, z telefónnej búdky som si zavolala taxík a utiekla domov,“ zverila sa spomínanému internetovému portálu blondínka s tým, že keď sa do nemocnice po sviatkoch vrátila, nikto si vraj ani nevšimol, že bola preč.

Našťastie všetko dobre vtedy dopadlo a umelkyni sa narodila zdravá dcéra Simona Párnická. Dnes je Zdenina dcéra už dospelá - 35 ročná žena a herečka už vyše 20 rokov tvorí šťastný pár s mladším dirigentom a spevákom Braňom Kostkom.

Viac o téme: Zdena Studenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu