Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tučná Ewa Farna: Tá má stehno ako... Neuveríte!

Ewa Farna Zobraziť galériu (5)
Ewa Farna (Zdroj: Foto: Instagram E.F.)

PRAHA - Ale veď jej stehno je ako... ! Česká hviezda Ewa Farna (23) opäť raz dokázala, že je za každú srandu a nechýba jej ani poriadna dávka sebakritiky. Počas príprav na svoje spevácke vystúpenie totiž nakrútila video, v ktorom komentuje svoje konfekčné veľkosti v porovnaní s krivkami útlej kolegyne. Fúha, pozrite na ten rozdiel!

Speváčka a bývalá porotkyňa SuperStar Ewa Farna nikdy nepatrila medzi vychrtliny – práve naopak. Brunetka je veľmi dobre známa svojimi výkyvmi váhy a často bojuje s kilami navyše. Raz sa na verejnosti objaví vo svojej tip-top forme, inokedy ju zasa trápi väčšie brucho, či širšie stehná a boky.

To, že nedisponuje práve najideálnejšími mierami, si dobre uvedomuje aj ona sama. Veď túto skutočnosť dokonale potvrdila v jej dobre známej skladbe s názvom „Mám boky ako skriňa", v ktorej s nadhľadom opisuje a vystavuje na obdiv svoje pribratejšie krivky.


Boky ako skriňa a stále priberá: Zaoblená Ewa Farna opäť púta pozornosť!


Najnovšie sa však zdá, že česká hviezda so sebakritikou ani zďaleka neskončila. Na sociálnej sieti totiž zverejnila video s veľavravným popisom: „Jedna je pekná a druhá je tučná“. Ewa tak samozrejme narážala na ich rozdielne konfekčné veľkosti a bez akýchkoľvek okolkov toto tvrdenie neváhala predviesť aj v jednej názornej ukážke. Poslúžila jej k tomu sukňa útlej brunetky, ktorú si Farna dokázala navliecť len na obvod svojho stehna.

Fanúšikovia si však so speváčkou dovolili nesúhlasiť a jej vtipné video zahrnuli viacerými pozitívnymi komentármi či lichôtkami. No a my sa v tomto prípade prikláňame na stranu jej priaznivcov. Veď v konečnom dôsledku obe ženy sú svojím spôsobom krásne a skutočne sexi!

Speváčka Ewa Farna si zo svojich kyprejších tvarov ťažkú hlavu nerobí. Práve naopak, na svoj účet sa dokáže pobaviť aj takýmito vtipnými zábermi.
Zobraziť galériu (5)
Speváčka Ewa Farna si zo svojich kyprejších tvarov ťažkú hlavu nerobí. Práve naopak, na svoj účet sa dokáže pobaviť aj takýmito vtipnými zábermi.  (Zdroj: Foto: Instagram E.F.)

Viac o téme: Ewa Farna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu