Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rok 2016 bol k hviezdnym párom mimoriadne krutý: Pozrite si TOP rozchody v šoubiznise!

Vzťah Brada Pitta a Angeliny Jolie tento rok skončil. Zobraziť galériu (16)
Vzťah Brada Pitta a Angeliny Jolie tento rok skončil. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Či už hovoríme o Bradovi a Angeline, alebo o Adele Banášovej a Petrovi Modrovskom, musíme skonštatovať, že mnohým známym párom rok 2016 príliš neprial. Skončili sa dlhoročné manželstvá aj krátke romániky a my sme boli pri tom. Prinášame prehľad TOP rozchodov a rozvodov zo sveta šoubiznisu!

Aké správy priniesli médiá v januári

Rozišli sa americký herec Leonardo DiCaprio a modelka Kelly Rohrbach. Podľa nemenovaného zdroja magazínu Us Weekly dvojica ukončila vzťah ešte koncom minulého roka. 

Vzťah nevydržal ani americkej herečke a speváčke Lucy Hale. Tá sa rozišla s muzikantom Anthonym Kalabrettom. 

Mohlo by vás zaujať:
Slovenský rapový rok 2016 v 5 minútach: ADissova pomalá verzia vás príjemne prekvapí

Čo sa verejnosť dozvedela vo februári

Americká herečka a speváčka Hilary Duff sa rozviedla s niekdajším kanadským hokejistom Mikeom Comriem. Rozvodové konanie dvojice sa skončilo ešte koncom januára. Na výchove ich štvorročného syna Lucu sa budú na základe predmanželskej zmluvy podieľať obaja. 

Hilary Duff a Mike Comrie
Zobraziť galériu (16)
Hilary Duff a Mike Comrie  (Zdroj: SITA)

Žiadosť o rozvod podala americká herečka Rose McGowan, ktorá bola od roku 2013 vydatá za umelca Daveyho Detaila. Ako dôvod ukončenia vzťahu rodáčka z talianskeho mesta Certaldo uviedla neprekonateľné rozdiely medzi partnermi. 

Zásnuby zrušili americká herečka Maggie Grace a filmár Matthew Cook. Dvojica údajne už netvorila pár od novembra minulého roka. 

Rozišli sa aj anglický herec, producent, rapper a dídžej Idris Elba a jeho dlhoročná priateľka Naiyana Garth. Dvojica má spoločného syna Winstona, ktorý sa narodil v apríli 2014. 

Americký spevák Joe Jonas sa rozišiel s modelkou Jessicou Serfaty. O romániku dvojice sa začalo hovoriť na začiatku roka, keď ich videli bozkávať sa v lyžiarskom stredisku Mammoth Lakes v Kalifornii. 

Takmer rok po zásnubách skončil vzťah americkej hereckej dvojice Petera Facinelliho a Jaimie Alexander. 

Bulharsko-kanadská herečka Nina Dobrev sa rozišla s americkým hercom Austinom Stowellom. Prominentný pár spolu randil sedem mesiacov. 

Po dvoch rokoch manželstva ohlásili rozchod anglický rapper Professor Green a Millie Mackintosh. Súd ich následne oficiálne rozviedol v máji, pričom celé pojednávanie trvalo približne pol minúty. 

Vzťah nevydržal ani americkej herečke a speváčke Lee Michele a modelovi Matthewovi Paetzovi. 

O čom informovali médiá v marci

Koniec vzťahu s manželom, režisérom Petrom Kracíkom ohlásila česká herečka a moderátorka Tereza Kostková. Manželstvo sa pritom dvojici rozpadlo ešte vlani na jeseň. 

Tereza Kostková a Peter Kracík
Zobraziť galériu (16)
Tereza Kostková a Peter Kracík

Tridsaťročné manželstvo skončilo aj americkému hudobníkovi Donovi McLeanovi a Patrishe McLean. Žiadosť o rozvod podala fotografka, pričom ako dôvody uviedla neveru, kruté a hrubé správanie a neprekonateľné rozdiely. Súd ich oficiálne rozviedol v júni. 

Americký herec Casey Affleck a herečka a modelka Summer Phoenix sa rozišli. Ich rozchod bol priateľský. 

Oficiálne sa skončilo manželstvo brazílskej modelky Adriany Limy a bývalého srbského basketbalistu Marka Jarića. Ich dcéry Valentina a Sienna by mali zostať v primárnej starostlivosti matky, pričom otec má právo ich navštevovať. 

Česká speváčka Gabriela Gunčíková a rapper Marek Kaleta, známy pod menom Revolta, sa rozišli po približne roku randenia. Dôvodom mala byť údajne jej interpretkina pracovná vyťaženosť. 

Rok 2016 bol k
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Facebook G.G.)

Rozviedli sa aj brazílsko-americká herečka Morena Baccarin a filmár Austin Chick. Dvojica má spolu trojročného syna Juliusa. 

Vzťah sa rozpadol anglickému hercovi a modelovi Alexovi Pettyferovi a holandskej modelke Marloes Horst. Dvojica rozchod oznámila prostredníctvom svojich profilov na službe Instagram, pričom ako dôvod ukončenia vzťahu uviedli pracovnú vyťaženosť. 

Americká herečka Maria Bello sa rozišla s dlhoročnou partnerkou Clare Munn. 

Po ôsmich rokoch manželstva sa rozišli anglická herečka a speváčka Billie Piper a herec Laurence Fox. Dvojica má spolu dvoch synov - osemročného Winstona Jamesa a štvorročného Eugenea Pipa. 

O čom sa písalo v apríli

Manželstvo nevydržalo americkej herečke Drew Barrymore a jej tretiemu manželovi Willovi Kopelmanovi. Rozchod oznámili v apríli, žiadosť o rozvod následne podala herečka 15. júla. Dvojica, ktorá tvorila pár od roku 2011, spolu vychováva dcéry Olive a Frankie. 

Drew Barrymore a Will Kopelman
Zobraziť galériu (16)
Drew Barrymore a Will Kopelman  (Zdroj: SITA)

Americká herečka Liza Weil podala ešte koncom marca žiadosť o rozvod s hercom Paulom Adelsteinom. Ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Dvojica sa zosobášila v roku 2006 a vychováva päťročnú dcéru Josephine. 

Nemecko-americká herečka Kirsten Dunst a herec Garrett Hedlund sa rozišli po štyroch rokoch randenia. 

Losangeleský súd oficiálne ukončil manželstvo americkej speváčky Gwen Stefani a lídra anglickej kapely Bush Gavina Rossdalea. Hudobníčka podala žiadosť o rozvod ešte vlani v auguste. S Rossdaleom sa dohodla na striedavej starostlivosti o ich troch synov - Kingstona Jamesa McGregora, Zumu Nestu Rocka a Apolla Bowieho Flynna. 

Americká herečka, speváčka a dedička hotelového impéria Paris Hilton sa rozišla s Thomasom Grossom. Dvojica sa zoznámila vlani na filmovom festivale v Cannes. 

Po takmer dvoch rokoch skončil vzťah amerického herca a speváka Zaca Efrona a modelky Sami Miró. 

Čo sa svet dozvedel v máji

Anglický spevák Ozzy Osbourne sa rozišiel s manželkou Sharon Osbourne. Hudobník sa v tom čase údajne odsťahoval zo spoločného domu v Beverly Hills. V júli sa dvojica, ktorá sa zosobášila v roku 1982, dala opäť dohromady. 

Ozzy a Sharon Osbournovci
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: SITA)

Oficiálne sa rozviedli americká herečka Kaley Cuoco a tenista Ryan Sweeting. Herečka požiadala o rozvod vlani v septembri. 

Svoj vzťah opäť na chvíľu ukončili americká herečka Emma Roberts a jej kolega Evan Peters. Znova sa dali dohromady v septembri a od novembra sú po druhý raz zasnúbení. 

Máj neprial láske škótskeho herca Jamesa McAvoya a anglickej herečky Anne-Marie Duff. Dvojica, ktorá má spolu šesťročného syna Brendana, ohlásila rozvod po deviatich rokoch manželstva. 

Skončil sa vzťah amerického speváka Jasona Derula a Daphne Joy. Dvojica spolu randila od novembra 2015. 

Americký herec Johnny Depp a herečka Amber Heard po 15 mesiacoch manželstva ohlásili jeho koniec. Rodáčka z texaského Austinu podala žiadosť o rozvod, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Herečka neskôr obvinila Deppa z domáceho násilia, toto obvinenie stiahla v auguste, keď sa mimosúdne dohodli na podmienkach rozvodu. Herec má svojej bývalej partnerke vyplatiť sedem miliónov dolárov, ktoré sa ona rozhodla venovať charite. Heard sa po dohode viackrát vyjadrila, že ju Depp porušuje. 

Najkrajší pár Hollywoodu už
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: SITA)

Aké informácie prenikli na verejnosť v júni 

Rozišli sa aj anglický spevák Zayn Malik a americká modelka Gigi Hadid. Neskôr však údajne spolu opäť začali randiť. 

Takmer šesťročný vzťah ukončili americká speváčka a herečka Demi Lovato a herec Wilmer Valderrama. Dvojica o rozchode informovala prostredníctvom spoločného vyhlásenia a ako uviedli, u oboch išlo o náročné rozhodnutie, no uvedomili si, že im vyhovuje viac, ak budú iba najlepšími priateľmi. 

Americká herečka Dakota Johnson sa pre nedostatok času rozišla s modelom a hudobníkom Matthewom Hittom. 

Rozišli sa aj slovenská moderátorka Adela Banášová a tanečník Peter Modrovský. Dvojica spolu randila sedem rokov. 

Rok 2016 bol k
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

V júni sa rozišli aj austrálska rapperka Iggy Azalea a jej snúbenec, americký basketbalista Nick Young. Rozchod prišiel približne tri mesiace po tom, ako sa na internet dostalo video, v ktorom sa športovec údajne priznal, že hudobníčku počas ich vzťahu podvádzal. Dvojica tvorila pár od roku 2013. 

Rozviedli sa americká herečka a speváčka Mandy Moore a hudobník Ryan Adams. Herečka podala žiadosť o rozvod vlani, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Pár tvorili od roku 2008. 
Žiadosť o rozvod podala aj Halima Rashid, manželka amerického speváka a hudobníka Jermaina Jacksona. Ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Odlúčili sa už vlani v novembri. 
Vzťah nevydržal ani americkému hercovi Nicolasovi Cageovi a jeho manželke Alice Kim. Hercov zástupca správu potvrdil v júni, ale dvojica spolu nie je od januára tohto roku. Spolu majú 11-ročného syna Kal-Ela. 

Vzťah sa rozpadol americkej speváčke Taylor Swift a škótskemu dídžejovi a producentovi Calvinovi Harrisovi. Dvojica spolu randila od marca 2015. 

Taylor Swift a Calvin
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Instagram)

Ukončiť manželstvo sa po 12 rokoch rozhodli aj americký herec Dennis Quaid a jeho manželka Kimberley. Tá podala žiadosť o rozvod. 

Americká speváčka Lisa Marie Presley po desiatich rokoch manželstva podala žiadosť o rozvod so štvrtým manželom Michaelom Lockwoodom. Hudobníčka uviedla ako dôvod neprekonateľné rozdiely a žiadala plnú starostlivosť o ich dcéry Finley a Harper.

Čo sa udialo v júli

Britsko-americký herec Kevin McKidd a jeho manželka Jane McKidd požiadali o rozvod. Na oficiálnom ukončení manželstva sa dohodli obaja manželia, pričom spolu nežijú od októbra 2015. Spolu majú syna Josepha a dcéru Ionu. 

Americkej herečke a speváčke Lei Michele nevyšiel ani vzťah s jej kolegom Robertom Buckleym. 
Na začiatku mesiaca zrušili zásnuby americká speváčka a herečka Lady Gaga a herec Taylor Kinney. Dvojica tvorila pár päť rokov, zasnúbili sa vlani vo februári. 

Americká herečka Gwyneth Paltrow a líder anglickej kapely Coldplay Chris Martin sa rozviedli. Súd ukončil ich manželstvo vo štvrtok 14. júla, podmienky rozvodu si dvojica určila v máji. Majú medzi sebou písomnú dohodu o ich majetku aj starostlivosti o deti Apple a Mosesa. Okrem toho sa dohodli, že ani jeden z nich nebude od toho druhého žiadať alimenty. 

Chris Martin a Gwyneth
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: SITA)

Kanadsko-americký herec Joshua Jackson a nemecká herečka Diane Kruger sa rozišli. Pár tvorili od roku 2006. 

Vzťah ukončili aj americká herečka a speváčka Katharine McPhee a anglický herec Elyes Gabel. Podľa nemenovaných zdrojov portálu JustJared.com rozchod dvojice prišiel ešte v júni po dvoch rokoch randenia. 

V júli sa americká speváčka a herečka Ariana Grande rozišla s tanečníkom Rickym Alvarezom. 
Po dvanástich rokoch manželstva podala žiadosť o rozvod americká speváčka Mary J. Blige.

Dôvodom rozvodu s Kenduom Isaacsom sú podľa nej neprekonateľné rozdiely. 

V júli tiež vyšlo najavo, že sa rozvádzajú aj česká herečka Klára Melíšková a jej manžel a kolega Lukáš Hlavica. 

O kom sa písalo v auguste

Americká herečka Kat Dennings a hudobník Josh Groban sa rozišli. Vzťah ukončili takmer po dvoch rokoch randenia. 

Súd rozviedol americkú speváčku a herečku LeToyu Luckett a Roba Hillmana. Dvojica sa zosobášila tento rok v januári, pričom o dva mesiace neskôr sa rozišla. 

Britská princezná Beatrice, vnučka kráľovnej Alžbety II., sa rozišla s dlhoročným priateľom Daveom Clarkom. Dvojica ukončila svoj vzťah po desiatich rokoch randenia. 

Šťastie v láske nemali ani americký spevák, skladateľ a herec John Mellencamp a modelka Christie Brinkley. Rozišli sa po roku randenia. 

Vzťah sa rozpadol aj americkej herečke a speváčke Belle Thorne a anglickému hercovi Greggovi Sulkinovi. Dvojica spolu randila viac než rok a na ich rozchode sa okrem iného podpísali aj pracovné povinnosti. 

Česká herečka Vilma Cibulková sa rozišla s džezovým basgitaristom Pavlom J. Rybom. 

Súd oficiálne rozviedol takmer 20-ročné manželstvo amerického komika, herca a režiséra Chrisa Rocka s Malaak Compton-Rock. 

Chris Rock
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: SITA)

Rozišli sa aj americká speváčka a herečka Jennifer Lopez a tanečník Beau Casper Smart. Dvojica spolu začala randiť v roku 2011, verejne však o vzťahu prehovorili až o rok neskôr. Ich rozchod podľa anonymného zdroja magazínu People nebol dramatický. 

Austrálska modelka, herečka a dídžejka Ruby Rose sa rozišla s priateľkou Harley Gusman. Rodáčka z Melbourne a americká podnikateľka tvorili pár približne dva mesiace. 

Aké správy zaplavili svet v septembri

Americká herečka Chloë Grace Moretz sa rozišla s anglickým modelom Brooklynom Beckhamom. Syn Davida a Victorie Beckhamovcov s rodáčkou z Atlanty údajne tvoril pár od leta 2014, herečka však ich vzťah oficiálne potvrdila až tento rok v máji. 

September neprial láske americkej speváčky Taylor Swift a anglického herca Toma Hiddlestona. Rozchod dvojice, ktorá údajne začala randiť v júni, bol vraj priateľský. 

Anglická modelka a herečka Cara Delevingne sa po roku a pol rozišla s americkou speváčkou a multiinštrumentalistkou St. Vincent. 

Vzťah sa skončil aj kanadskému spevákovi Justinovi Bieberovi a modelke Sofii Richie. Dvojica sa rozišla len šesť týždňov po tom, ako sa spolu po prvý raz ukázali na verejnosti. 

O rozvod s americkým hercom Bradom Pittom požiadala aj americká herečka a režisérka Angelina Jolie. Ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely, pričom vyhlásila, že sa tak rozhodla pre dobro rodiny. Ako dátum odlúčenia uviedla 15. september. Tomu predchádzal incident zo 14. septembra, keď rodák z Oklahomy na palube súkromného lietadla údajne pod vplyvom alkoholu verbálne a fyzicky napadol ich 15-ročného syna Maddoxa. Incidentom sa následne začali zaoberať Federálny úrad pre vyšetrovanie (FBI) a Úrad pre kontrolu starostlivosti o deti (DCFS) losangeleského okresu, ktoré prípad v novembri uzavreli s tým, že sa Pitt nedopustil hrubého zaobchádzania s deťmi. Jolie požiadala súd o plnú starostlivosť o všetkých šesť detí. Výživné na ne ani manželské alimenty nepožaduje. Pitt však žiada o spoločnú fyzickú aj právnu starostlivosť o deti, ktoré sú momentálne v jej plnej starostlivosti, pričom herec sa s nimi môže stretávať. Dvojica bola spolu od roku 2004. 

Brad Pitt a Angelina
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: SITA)

Po jedenástich rokoch sa skončil vzťah amerického herca Lieva Schreibera a britskej herečky Naomi Watts. Dvojica spolu vychováva dvoch synov Alexandera Petea a Samuela Kaia. 

Aké informácie prenikli na verejnosť v októbri

Americká herečka a modelka Dakota Fanning a britský model Jamie Strachan sa rozišli po trojročnom vzťahu. 

Manželstvo nevydržalo americkému hercovi Tobeymu Maguireovi a jeho manželke, návrhárke šperkov Jennifer Meyer. Dvojica, ktorá vychováva desaťročnú dcéru Ruby Sweetheart a sedemročného syna Otisa Tobiasa, oznámila rozchod po deviatich rokoch manželstva. 

Rok 2016 bol k
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: SITA)

Pre neprekonateľné rozdiely sa po dvanástich rokoch rozvádzajú anglická herečka Kate Beckinsale a americký režisér Len Wiseman. Rozišli sa vraj už vlani v novembri. 

Vzťah ukončila aj americká speváčka a herečka Mariah Carey. Tá zrušila zásnuby s austrálskym miliardárom Jamesom Packerom. 

Aké správy sa na verejnosť dostali v novembri

Súd oficiálne rozviedol americkú speváčku a herečku Mariah Carey a herca a rappera Nicka Cannona. Dvojica, ktorá má spolu päťročné dvojčatá syna Moroccana Scotta a dcéru Monroe, sa rozviedla po šiestich rokoch manželstva. 

Americký herec Ryan Phillippe sa rozišiel so snúbenicou Paulinou Slagter. Dvojica sa dala dokopy pred piatimi rokmi, zásnuby sa konali vlani v decembri. 

Rozišli sa aj kanadský r'n'b spevák The Weeknd a americká modelka Bella Hadid. Prominentný pár začal spolu randiť v prvej polovici minulého roka. 

Írska herečka Evanna Lynch potvrdila v rozhovore pre magazín Us Weekly, že už nie je partnerkou anglického kolegu Robbieho Jarvisa. Predstaviteľka Luny Lovegood zo série filmov o mladom čarodejníkovi Harrym Potterovi (2001 - 2011) a herec, ktorý stvárnil mladého Jamesa Pottera, Harryho otca, v snímke Harry Potter a Fénixov rád (2007) svoj vzťah oznámili verejnosti vlani v apríli. 

Na verejnosť sa dostala správa, že sa americký spevák Marc Anthony a jeho manželka, venezuelská modelka Shannon de Lima, rozišli po dvoch rokoch manželstva. Obaja túto správu potvrdili o mesiac neskôr, keď oznámili rozvod. 

Po dvoch rokoch sa skončilo manželstvo americkej speváčky a herečky Naye Rivery a herca Ryana Dorseyho. Dvadsaťdeväťročná herečka požaduje výhradnú fyzickú starostlivosť o ročného syna Joseyho s možnosťami návštev pre Dorseyho. 

Šťastie v láske nemal ani škótsky herec Gerard Butler, ktorý už netvorí pár s bývalou modelkou Morgan Brown. Dvojica randila s prestávkami približne dva roky. 

O čom bulvár informoval v decembri

Po niekoľkomesačnom vzťahu sa rozišli americká herečka a speváčka Hilary Duff a tréner Jason Walsh. 

Vzťah nevyšiel ani speváčke Celeste Buckingham a českému hudobníkovi Matějovi Vávrovi. Dvojica sa zoznámila v roku 2014 počas nakrúcania show X Factor, v ktorej Buckingham pôsobila ako porotkyňa a Vávra bol jedným zo súťažiacich. 

Celeste Buckingham s priateľom
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: facebook/Celeste Buckingham)

Dvojročné manželstvo sa rozpadlo austrálskej speváčke a skladateľke Sii a filmárovi Erikovi Andersovi Langovi. Pár sa zosobášil v auguste 2014. 

Pre portál Blesk.cz na začiatku mesiaca česká herečka slovenského pôvodu Yvetta Blanarovičová priznala, že sa rozišla s priateľom. Podľa jej slov sa rozišli v priateľskom duchu, pričom tiež uviedla, že neľutuje ani jeden deň ich vzťahu. 

December neprial láske slovenskej herečky, moderátorky a spisovateľky Kristíny Farkašovej a redaktora a moderátora TV Joj Juraja Hajdina. Dvojica, ktorá má spolu trojročné dvojčatá Elu a Matildu, údajne aj napriek rozchodu naďalej zdieľa jednu domácnosť. 

Kristína Farkašová
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Šestnásťročný vzťah ukončili anglický herec Martin Freeman a jeho kolegyňa Amanda Abbington. Predstaviteľ Johna Watsona zo seriálu Sherlock (2010) to prezradil v rozhovore pre denník Financial Times, dôvod ich rozchodu však neuviedol. Dvojica má dve deti - syna Joea a dcéru Grace. 

Moderátorka Miriam Kalisová a jej manžel Martin Šmahel potvrdili, že sa rozišli. Ako sa Kalisová vyjadrila, rozchod prišiel už na prelome júla a augusta. Pár tvorili deväť rokov. 

Rok 2016 bol k
Zobraziť galériu (16)

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu