Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Priškrtená Máziková, »prispatá« Banášová aj prominentný ťaví prst: Toto sú najšokujúcejšie outfity roku 2016!

Eva Máziková, Adela Banášová, Jana Hubinská Zobraziť galériu (7)
Eva Máziková, Adela Banášová, Jana Hubinská

BRATISLAVA - V uplynulom roku sa konalo mnoho prominentých akcií, na ktoré sa známe tváre slovenského šoubiznisu vyparádili. Niektorým sa to podarilo viac, iným menej. My sme vám vybrali šesticu tých najšokujúcejších outfitov. Pozrite!

Energická Slovenka Eva Máziková sa začiatkom februára ukázala na koncerte v Prahe v pritesnom overale. Jej prsia v ňom boli maximálne napratané.
Zobraziť galériu (7)
Energická Slovenka Eva Máziková sa začiatkom februára ukázala na koncerte v Prahe v pritesnom overale. Jej prsia v ňom boli maximálne napratané.  (Zdroj: showpix.cz)

»»​»​ Priškrtená Máziková v tesnom overale: Jej MEGAprsia v ňom doslova plačú!

Moderátorka Adela Banášová prekvapila na krste nového albumu Sama Tomečka - prišla naň v pyžame. CD má totiž názov Nespím.
Zobraziť galériu (7)
Moderátorka Adela Banášová prekvapila na krste nového albumu Sama Tomečka - prišla naň v pyžame. CD má totiž názov Nespím.  (Zdroj: Jan Zemiar)

»»​»​ Šokujúci pohľad na známe Slovenky v spoločnosti: Banášová v pyžame, milionárka v lacnom župane!

Vo februári svojím outfitom prekvapil aj bývalý moderátor a milovník módy Bruno Ciberej. Na premiéru filmu totiž dorazil v tričku s vytlačenými prsiami na hrudi.
Zobraziť galériu (7)
Vo februári svojím outfitom prekvapil aj bývalý moderátor a milovník módy Bruno Ciberej. Na premiéru filmu totiž dorazil v tričku s vytlačenými prsiami na hrudi.  (Zdroj: Jan Zemiar)

»»» Šokujúci pohľad na známeho Slováka: Na premiére s vytlačenými prsiami!

Česká speváčka a bývalá účastníčka šou Hlas Česko Slovenska Eliška Mrázová šokovala všetkých, keď sa na vystúpení ukázala v poriadne odvážnom kostýme. Malý korzet a miniatúrne nohavičky však mali úplne opačný efekt, ako si zrejme plavovláska želala - upozornili totiž na úplne všetky jej nedostatky.
Zobraziť galériu (7)
Česká speváčka a bývalá účastníčka šou Hlas Česko Slovenska Eliška Mrázová šokovala všetkých, keď sa na vystúpení ukázala v poriadne odvážnom kostýme. Malý korzet a miniatúrne nohavičky však mali úplne opačný efekt, ako si zrejme plavovláska želala - upozornili totiž na úplne všetky jej nedostatky.  (Zdroj: Foto: showpix.cz)

»»​»​ Malý korzet, široké stehná a roztiahnuté nohy: Blondínka z markizáckej šou nemá súdnosť!

Petra Polnišová je neodmysliteľnou súčasťou markizáckeho Kredencu. A práve tam sa ukázala v outfite, ktorý by sme inak zrejme nemali možnosť na nej vidieť. Oblečená bola totiž v ultra mini sukni a hrudník jej zdobili mega vnady.
Zobraziť galériu (7)
Petra Polnišová je neodmysliteľnou súčasťou markizáckeho Kredencu. A práve tam sa ukázala v outfite, ktorý by sme inak zrejme nemali možnosť na nej vidieť. Oblečená bola totiž v ultra mini sukni a hrudník jej zdobili mega vnady.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

»»​»​ Mega vnady a ultra mini: Polnišová všetkým vyrazila dych!

Koncom novembra v spoločnosti svojím outfitom prekvapila aj herečka Jana Hubinská. Na krste albumu speváka Marcela Palondera sa totiž objavila v takých obtiahnutých legínach, že blondínke nelichotivo vymodelovali obrysy jej najintímnejších partií.
Zobraziť galériu (7)
Koncom novembra v spoločnosti svojím outfitom prekvapila aj herečka Jana Hubinská. Na krste albumu speváka Marcela Palondera sa totiž objavila v takých obtiahnutých legínach, že blondínke nelichotivo vymodelovali obrysy jej najintímnejších partií.  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

»»​»​ Jani, toto snáď nie: Známa herečka (52) v príliš obtiahnutých legínach!

Viac o téme: Adela BanášováEva MázikováJana Hubinská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu