Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Herečka z Búrlivého vína obeťou kyberšikany: Už podnikla rázne kroky!

Herečka Laura Hritzová bola obeťou kyberšikany. Zobraziť galériu (4)
Herečka Laura Hritzová bola obeťou kyberšikany. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA - Krádež identity a internetová šikana! Presne takéto nepríjemné skúsenosti sprevádzali v uplynulom období mladú slovenskú herečku Lauru Hritzovú (15). Sympatická blondínka totiž na vlastnej koži okúsila odvrátenú stranu popularity a krutosť virtuálneho sveta.

Herečka Laura Hritzová je slovenským divákom veľmi dobre známa, teda aspoň skalným priaznivcom seriálu Búrlivé víno, v ktorom stvárňuje rovnomennú postavu Laury. Z malého dievčatka však v priebehu nakrúcania vyrástla sympatická slečna, ktorá sa v súčasnosti teší priazni množstva fanúšikov.

Medializácia má však aj druhú stranu mince, ktorú aj napriek mladému veku už stihla okúsiť aj táto krehká plavovláska. „Samozrejme, bolo obdobie, kedy mi robili tí ľudia hrozne zle a sa to tak prelievalo do tej kyberšikany,“ otvorene priznala pre portál markiza.sk herečka. Internetová šikana však môže hlavne tínedžerom spôsobiť nepríjemné psychické problémy, ktoré často vedú aj k sebapoškodzovaniu. Našťastie, túto neľahkú skúsenosť zobrala Laura s obrovským nadhľadom. „Ja som si proste povedala, že to netreba vôbec brať vážne, ani osobne. Lebo tí ľudia to robia bežne, keďže sme v telke,“ skonštatovala blondínka.

Okrem toho sa musela Laura popasovať navyše aj s krádežou identity. Jej publicitu totiž využili „internetoví zlodeji“, ktorí sa na falošných účtoch mediálne známych osobností doslova priživujú. „Mala som aj falošné profily, asi okolo 20. A niektoré z nich mi vážne robili veľmi zle. Tak som si povedala, že toto už nie. Vyhľadali sme nejakú pomoc a snažili sme sa ich zrušiť,“ dodala na margo tejto citlivej témy Hritzová.

Viac o téme: Laura Hritzová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu