Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Lucie Bílá si zháňa chlapa: Neuveríte, aké má podmienky!

Lucie Bílá Zobraziť galériu (4)
Lucie Bílá (Zdroj: SITA)

PRAHA - Speváčka Lucie Bílá (50) je už viac ako rok bez partnera. Ku krachu vzťahu s Petrom Makovičkom sa dlho nechcela vyjadrovať. Teraz prehovorila o dôvodoch rozchodu aj o tom, akého chlapa by najbližšie chcela mať po svojom boku.

Lucie Bílá naposledy chodila šesť rokov s prevádzkovateľom kaviarne Petrom Makovičkom. Vo februári minulého roka sa však objavili správy, že ich vzťah skončil. Speváčka sa k tomu nechcela vyjadrovať, no neskôr sa ukázalo, že je to naozaj pravda. 

Teraz prezradila, čo bolo dôvodom rozchodu. Podľa magazínu Sedmička vyhlásila, že Makovička bol pre ňu až príliš ideálny a takého dokonalého muža si nemohla nechať len pre seba. Aktuálne už má ale Bílá predstavu, aký by mal byť jej nasledujúci partner. 

„Chcela by som chlapa s deťmi, pretože u mňa doma je smutno, behajú nám tam len mačky. Ale nezadaného, žiadne utužené kolektívy nerozbíjam. Asi preto, že mne samej sa mi to stalo,” povedala umelkyňa s narážkou na to, ako jej kedysi iná žena prebrala Petra Kratochvíla, s ktorým má syna Filipa. Pavlína Babůrková mu potom porodila ďalšie štyri deti.

Viac o téme: Lucie Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu