Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Totálna kópia aj s nafúknutými perami: Táto šťavnatá 18-tka vyzerá presne ako Kucherenko!

Silvia Kucherenko má v rodine svoju totálnu kópiu. Zobraziť galériu (5)
Silvia Kucherenko má v rodine svoju totálnu kópiu.

BRATISLAVA - Ako vajce vajcu! Presne tak sa podobajú modelka s najväčšími perami na Slovensku Silvia Kucherenko (34) spoločne so svojou 18-ročnou neterou Karin Horváthovou. Dievčatá totiž spája nielen pokrvné puto, ale aj absolútne rovnaká vizáž, totožný štýl obliekania, no i... Veď presvedčte sa napokon sami!

Neter modelky Silvie Kucherenko - Karin Horváthová má ešte len 18 rokov, no už teraz by sa dalo pokojne povedať, že je absolútnou kópiou svojej neslávne slávnej tety. Ak by niekto predsa len pochyboval, stačí si pozrieť ich spoločné aktuálne fotografie, ktorými sa na sociálnej sieti pochválila práve Silvia.

Mohlo by vás zaujať:
Nový trend v modelingu: Nebudete sa vedieť rozhodnúť, či je to muž alebo žena!

Predĺžená blond hriva, prifúknuté pery, ale aj do bodky rovnaká vizáž, či totožný štýl obliekania hovoria v tomto prípade za všetko. Plavovlásky vyzerajú ako sestry a podľa všetkého im nie sú cudzie ani viaceré skrášľujúce zákroky.

Tie však v rodine „Horváthovcov“ aj naďalej ostávajú záhadou. Práve staršia z krások totiž tieto tvrdenia za každú cenu vehementne vyvracia. Nuž, ale ako sa hovorí, minulosť sa nedá oklamať a pri pohľade na staršie zábery oboch dievčat sa toto pravidlo potvrdí aj samo.

Kontroverzná Silvia Kucherenko so svojím synom a neterou Karin. Dievčatá sú si takmer na vlas podobné.
Zobraziť galériu (5)
Kontroverzná Silvia Kucherenko so svojím synom a neterou Karin. Dievčatá sú si takmer na vlas podobné.  (Zdroj: Foto: Instagram S.K.)

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu