Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Markizácki milenci Juraško a Hágerová od seba: Poznáme dôvod!

Diana Hágerová a Roman Juraško Zobraziť galériu (5)
Diana Hágerová a Roman Juraško

BRATISLAVA – Takto to chceli obaja! Markizácky párik Roman Juraško (37) a Diana Hágerová (26) tvoria už viac ako tri roky krásny pár, napriek tomu idú od seba. Topkám prezradili dôvod.

V poslednom období sa v slovenskom šoubiznise akoby roztrhlo vrece s rozchodmi. Markizácky párik Roman Juraško a Diana Hágerová tiež išli od seba. Ak si však myslíte, že sú ďalšími v poradí, čo sa rozišli, mýlite sa. Ako topkám dvojica totiž prezradila, oddelení budú iba na vianočné sviatky.

„My máme vo zvyku tráviť ešte 23. december spolu a 24. decembra ideme pekne každý k svojim rodičom, pretože už s nimi netrávime toľko času, koľko by sme chceli. Tak aspoň na tie Vianoce,“ prezradila Hágerová dôvod ich krátkeho odlúčenia. Obaja však strávia od seba naozaj len pár dní a čo najskôr sa k sebe zase vracajú. „25. alebo 26. 12. už sme spolu. Vyslovene je to o tom, že pri tom štedrovečernom stole chceme byť s rodinou. A ak sa tie naše rodiny nevedia spojiť, lebo nie je to možné logisticky zariadiť, tak zatiaľ to robíme takýmto spôsobom. Len zatiaľ, to nebude navždy,“ povedal dôrazne Juraško.

Spoločné Vianoce teda neslávia a darčeky si dajú dopredu, aby si ich mohli pod stromčekom u rodičov otvoriť. Okrem toho pre topky obaja prezradili, aké zvyky majú rovnaké a čo by mala budúca pani Jurašková variť, ak si chce svojho muža navždy udržať. Aj keď Diana priznala, že sa jej do toho veľmi nechce... Viac sa dozviete z videa.

Juraško a Hagerova o Vianociach

Viac o téme: Roman JuraškoDiana Hágerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu