Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rozkokošená Máziková pred kamerami Jojky: Voštinár skončil na jej prsiach!

Eva Máziková sa pred kamerami poriadne odviazala. Zobraziť galériu (7)
Eva Máziková sa pred kamerami poriadne odviazala. (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA - Toto sa len tak nevidí! Vo včerajšej časti Uhádni môj vek – špeciál sa predstavil jeden doslova chodiaci hurikán. O poriadne rodeo v šou sa totiž tentoraz postarala energická speváčka Eva Máziková (67), ktorá k pozorovaciemu talentu pribalila aj kúsok svojho temperamentu. Jej mimoriadnu spontánnosť zažil na vlastnej koži aj samotný moderátor súťaže Vlado Voštinár (52). Pozrite, čo mu táto dračica vyparatila!

Jojkárski diváci si v utorok večer pozreli ďalšiu epizódu šou Uhádni môj vek – špeciál, v ktorej úlohy hádačov zaujali známe tváre z televíznych obrazoviek. O poriadnu dávku humoru a úsmevných situácií sa tentoraz postarali dve veselé postavičky nášho šoubiznisu – Eva Máziková a Martin Madej. Energiou nabitá speváčka sa však ani tu nenechala zahanbiť a svoj divoký temperament predviedla v plnej paráde.


Kontroloval jej prsia aj »podvozok« Sajfa 2 mesiace po svadbe šokoval s cudzou ženou!


Došlo na tanec, objatia, bozky a... no skrátka bolo totálne rodeo! Všetko sa to odohralo už na začiatku šou, keď ju Vlado Voštinár zahrnul viacerými komplimentmi, čo vzápätí vyvolalo blondínkinu nečakanú reakciu: „Ježiš, poď sem, poď na moju hruď!“. A ako sme už pri tejto divokej plavovláske zvyknutí, ani náhodou neostalo iba pri slovách. Moderátora si totiž k sebe pritúlila tak vášnivo, že jeho hlava skončila doslova na jej prsiach.

To však nebolo všetko. Fanúšikovia zábavnej relácie si vychutnali i jej ďalšie bláznovstvá pred kamerami. Slovenská „víchrica“ pobavila nielen divákov v štúdiu, ale aj samotných súťažiacich, ktorých vek hádala naozaj svojským a originálnym spôsobom. 

Eva Máziková si pritúlila Vlada Voštinára tak vášnivo, že moderátor v momente skončil na jej prsiach.
Zobraziť galériu (7)
Eva Máziková si pritúlila Vlada Voštinára tak vášnivo, že moderátor v momente skončil na jej prsiach.  (Zdroj: foto: tv joj)

Viac o téme: Eva Máziková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu