Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Odhalila telo: Polonahá Gregorová iba v čipkovanej spodnej bielizni!

Slovenská herečka Hana Gregorová so svojou nevestou Taťánou Kuchařovou. Zobraziť galériu (5)
Slovenská herečka Hana Gregorová so svojou nevestou Taťánou Kuchařovou. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Chlapi, padne vám sánka! Známy hudobník Ondřej Brzobohatý Gregor (33) si koncom júna tohto roka povedal svoje „áno" s Miss World 2006 Taťánou Kuchařovou (28). Zaľúbenci tak spolu tvoria bezpochyby jeden z najkrajších párov česko-slovenského šoubiznisu. Tento fakt potvrdila v týchto dňoch aj samotná Češka, ktorá tentoraz dráždila fantáziu svojich priaznivcov len v čipkovanej spodnej bielizni.

Manželka Ondřeja Brzobohatého Gregora - Taťána Kuchařová je bezpochyby krásna a sexi žena, ktorá si je svojich kvalít veľmi dobre vedomá. Občas preto neváha a svoje dokonalé krivky poodhalí aj v rajcovnejších modeloch.


Potvrdené! Takéto priezvisko majú Brzobohatý a Kuchařová po svadbe!


V úlohe zvodnej dračice sa predstavila aj nedávno, keď na sociálnu sieť pridala fotografiu s poriadne horúcim nábojom. Blondínka sa totiž tentoraz cvakla iba v čipkovanej spodnej bielizni, ktorá dokonale vyzdvihla všetky jej ženské zbrane.

Pri pohľade na polonahú, maximálne zvodnú Miss World 2006 sa tak fantázia jej mužských priaznivcov bezpochyby rozbehla na plné obrátky. Niet sa však čomu čudovať, veď pani Gregorová je v konečnom dôsledku hotový prototyp chodiacej dokonalosti. Čo poviete? 

Viac o téme: Taťána Kuchařová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu