Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Diváci Jojky zostanú pekne zaskočení: TOTO predsa už na obrazovkách videli... Na Markíze!

Diváci Jojky budú pri sledovaní nového seriálu zrejme zaskočení. Miesto, kde sa dej odohráva, totiž už videli na konkurenčnej Markíze. Zobraziť galériu (7)
Diváci Jojky budú pri sledovaní nového seriálu zrejme zaskočení. Miesto, kde sa dej odohráva, totiž už videli na konkurenčnej Markíze. (Zdroj: Tv Joj/Tv Markíza)

BRATISLAVA - Ale veď to je...! Jojka už čoskoro prinesie na svojich obrazovkách nový seriál s názvom Prázdniny. Na svetlo sveta sa v týchto dňoch dostali už prvé ukážky, ktoré Slovákom majú priblížiť pripravovanú novinku. A my sme si všimli zaujímavú zhodu... Diváci pri sledovaní počinu budú zrejme pekne zaskočení. Toto totiž vo vysielaní už videli - akurát na konkurenčnej Markíze.

Diváci Jojky sa od januára môžu tešiť na nový komediálny seriál s názvom Prázdniny. V týchto chvíľach televízia svoj počin už intenzívne promuje - v magazíne Topstar sa objavili prvé ukážky z pripravovanej novinky... No a my sme si všimli jednu zaujímavosť. 

Slováci, ktorí si už o pár týždňov k zábavnému počinu sadnú, zostanú zrejme poriadne zaskočení. Miesto, kde sa dej úplne nového seriálu odohráva, totiž už dôverne poznajú - akurát že z konkurenčných obrazoviek. Jojkárska chalupa z Prázdnin je totiž markizácka Farma. Práve na miestach, kde sa traja bratranci vyberú s deťmi na dovolenku plnú vtipných zážitkov, súťažiaci z druhej série statkárskej reality šou bojovali o výhru 50 000 eur.

Zisťovali sme preto na Kolibe, či sa neobávajú, že si diváci budú novinku spájať s Markízou. No ako nám prezradili, z tohto vraj strach absolútne nemajú. „Neobávame sa, že by si to diváci spájali s konkurenčným projektom. Chalupa je snímaná a zariadená inak. Hlavne sa v nej odohráva pozitívny a úsmevný príbeh nášho nového rodinného seriálu Prázdniny,“ povedala pre Topky.sk PR manažérka televízie Joj Katarína Nosková.

Zaujímavosťou tiež je, že toto nie je prvýkrát, čo sa stalo, že obe televízie využili totožné priestory na natáčanie svojich projektov. Mnohí majú ešte v čerstvej pamäti rodinný dom, v ktorom v tom istom čase žila rodina Roznerovcov z markizáckeho Búrlivého vína, aj Michaela Čobejová v jojkárskom seriáli Vdova. Tak ale treba uznať, Slovensko je predsa len malá krajina. 

Televízia Joj si na natáčanie seriálu Prázdniny prenajala priestory na Kopaniciach. Pozorný divák si však všimne, že presne na tom istom mieste sa natáčala aj markizácka Farma.
Zobraziť galériu (7)
Televízia Joj si na natáčanie seriálu Prázdniny prenajala priestory na Kopaniciach. Pozorný divák si však všimne, že presne na tom istom mieste sa natáčala aj markizácka Farma.  (Zdroj: TV JOJ)

Takto vyzerala chalupa počas natáčania markizáckej Farmy.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerala chalupa počas natáčania markizáckej Farmy.

O čom bude nový seriál s názvom Prázdniny?

Traja bratranci Jano, Zdeno a Laco majú ťažkú úlohu. Ukázať svojim deťom, že prežiť sa dá aj na kopaničiarskej chalupe bez počítača a televízora. Jedna chalupa, dva týždne, traja chlapi, šesť detí, množstvo krásnych i bláznivých zážitkov, to sú prázdniny, na aké sa nezabúda. 

Viac o téme: FarmaPrázdniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu