Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Kalisová a Šmahel opäť šokovali! Týmto odrovnali všetkých... Čo to hrajú za divadlo?!

Miriam Kalisová a Martin Šmahel sa po prevalení rozchodu objavili spolu na módnej prehliadke. Zobraziť galériu (7)
Miriam Kalisová a Martin Šmahel sa po prevalení rozchodu objavili spolu na módnej prehliadke.

BRATISLAVA – Bok po boku v spoločnosti! To, že markizácka moderátorka Miriam Šmahel Kalisová (31) a jej manžel fitnestréner Martin Šmahel (34) prežívajú ťažké chvíle, vie už zrejme každý. Pred pár dňami sa totiž prevalilo, že ich štvorročné manželstvo je v troskách, čo obaja nepriamo potvrdili. V pondelok večer však šokovali na Bratislavských módnych dňoch všetkých pozvaných hostí, keď prišli bok po boku na akciu. Neboli však sami, garde im robili dvaja kamaráti. A tak sa viacerí zamýšľali, či ich spoločný výjazd do spoločnosti je iba divadlo alebo sa manželstvo snažia zachrániť...

Prekvapili! Pred pár dňami vyšlo na povrch, že sympatická moderátorka Miriam Šmahel Kalisová a fešný tréner Martin Šmahel, ktorí si v júli 2012 povedali po 4 rokoch randenia pred oltárom svoje áno, prechádzajú náročným partnerským obdobím. Ich manželstvo sa otriasa v základoch a skloňuje sa aj slovo rozvod.

Dokonca im nepomohla ani spoločná práca, kedy sa obaja podieľali na príprave novej relácie. To, že v ich vzťahu nie je všetko s kostolným poriadkom, potvrdili aj oni sami, keďže rozchod nepopreli. Hoci sa začali šíriť informácie, že za rozpadom manželstva je mladá modelka, pre Topky Šmahel tvrdil niečo iné: „Do vzťahu nikto tretí nezasiahol." 


Šmahel má po rozchode s Kalisovou obrovský problém: Len teraz sa to prevalilo a... Z tohto vám padne sánka!


Prešlo iba pár dní a Šmahelovci opäť šokovali. V pondelok večer sa totižto ukázali bok po boku na módnej prehliadke. Neprišli však sami, ale garde im robili kamaráti. A tak mnohých ihneď napadlo, či dvojica hrá iba dobre premyslené divadlo alebo sa práve naopak, snažia vzťah ešte zachrániť, keďže spoločne vychovávajú trojročnú dcérku Miu.

Na otázku, ako to medzi nimi teda je, sa im veľmi hovoriť nechcelo. „Prepáčte, nechcem sa k tomu vyjadrovať. Sme tu spolu s priateľmi. Prišli sme, lebo sme to dávno sľúbili,“ odvetila nám Miriam a Martin s jej slovami zjavne súhlasil. Počas večera si neprejavovali žiadne nežnosti, nedržali sa ani za ruky pri príchode, či po presúvaní sa po miestnostiach v hoteli. Jedinýkrát, čo Martin objal Miriam, bolo okolo pása, pri spoločnom fotení, kde brunetka radšej oboma rukami držala kabelku. Už aj táto neverbálna komunikácia i laikovi napovie, že to medzi nimi nie je také ako kedysi. Povedať si definitívne zbohom a ešte k tomu tesne pred Vianocami, zrejme nie je vôbec ľahké... Alebo to bolo iba premyslené divadlo?! To zrejme vedia iba oni dvaja...

Miriam Kalisová a Martin Šmahel sa po nedávnom prevalení rozchodu, objavili spolu v spoločnosti.
Zobraziť galériu (7)
Miriam Kalisová a Martin Šmahel sa po nedávnom prevalení rozchodu, objavili spolu v spoločnosti.

Šmahel a Kalisová na BMD

Viac o téme: Martin ŠmahelMiriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu