Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bláznivá stávka slovenského komika: Toto nemyslí vážne... Pozrite, čo si nechal vytetovať!

Marek Fučík alias Fučo Zobraziť galériu (5)
Marek Fučík alias Fučo (Zdroj: archív)

SNINA - Bláznivý stand up komik Marek Fučík z Temných kecov je známy svojou mimoriadnou spontánnosťou a skutočne originálnym humorom. To, že si dokáže urobiť srandu z kohokoľvek a kdekoľvek je tak slovenskému národu už veľmi dobre známe. Jeho nedávna aktivita však zašla až tak ďaleko, že sa tento pojašený humorista nechal na základe banálnej stávky potetovať. Neuveríte, čo ho k tomu viedlo!

Marek „Mariňák“ Fučík alias Fučo je na slovenskej scéne dobre známy zabávač, ktorý sa do povedomia verejnosti zapísal nielen svojimi vtipnými videami na internete, ale aj bláznivými výstupmi v stand up commedy Temné kecy.

To, že je tento pojašený Slovák za každú srandu dokázal aj včera v noci, keď sa na základe stávky so svojím kolegom Jerrym nechal potetovať. „Ja som to precítil celé. S kamarátom som sa nezhodol na nejakých veciach. Povedal som si, že trafiť srnku zo 100 metrov je úchyláčina a že keď chcú domáhať tie zvieratká, tak prečo si tú hlavu vyvesia nad záchod? No a o tom bola debata, a tak sme sa stavili, že ja si dám kľudne vytetovať toto a teraz. A on na oplátku naklusá v latexe do posilňovne, keď tam bude najviac ľudí a bude robiť také cviky, čo ja poviem a budem sa na tom baviť a točiť reakcie ľudí,“ prezradil Topkám dôvod svojho úletu komik.

No a výsledkom tohto šialeného počinu je zhmotnený Marekov protest proti poľovaniu bezbrannej zveri v podobe vytetovaného jeleňa s brokovnicou na jeho chrbte. A hoci ho táto mimoriadne spontánna akcia bezpochyby aj poriadne zabolela, podľa jeho vlastných slov nič z toho, čo sa stalo neľutuje. Nuž, ten Fučo má ale guráž a odvahu, čo poviete?

Viac o téme: Marek „Mariňák" Fučo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu