Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vrchol bezcitnosti! Znechutený Rozboril so slzami v očiach: Nebyť jojkárov, tak...

Vilovi Rozborilovi sa tisli slzy do očí. Zobraziť galériu (9)
Vilovi Rozborilovi sa tisli slzy do očí. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Minulý týždeň sa na obrazovky televízie Joj po dlhšej prestávke opäť vrátila relácia V siedmom nebi. Dnes si diváci pozrú ďalšiu trojicu príbehov, ktoré chytia za srdce. Vilo Rozboril (49) tentokrát pomohol zničenej matke dvoch detí, ktorú o strechu nad hlavou pripravil vlastný syn. Z jej slov plných smútku sa moderátorovi tisli slzy do očí. A nebyť moderátorov jojkárskeho spravodajstva, tak...

Mnohí by pre rodinu položili aj vlastné životy, no nájdu sa aj takí, ktorí urobia presný opak! Po týždni sa na obrazovkách televízie Joj dnes večer opäť objaví relácia V siedmom nebi. A jeden z príbehov vháňal slzy do očí aj samotnému moderátorovi projektu Vilovi Rozborilovi.

„Ak vám žena, ktorá prišla kvôli chorobe o nohu a stará sa o neplnoletú dcéru, povie, že po zaplatení podnájmu a liekov jej zostáva 32 centov na deň, to už je ako z hororu a nie zo Slovenska. Jedine, že by to už bolo pomaly to isté,“ povedal nám jojkár. Pomôcť sa totiž rozhodol matke dvoch detí, ktorej vlastný syn vyviedol niečo kruté a neospravedlniteľné. 

„Ja som predala byt a aj moja matka predala byt a kúpili sme si spoločný dom. Ona bývala na hornom poschodí, ja dole. Ten dom bol v Horných Salibách. Ja som robila v Galante a aj dcéra tam chodila do školy. Bolo nám lepšie bývať v podnájme priamo v Galante,“ prezradila zničená žena. Jej mama však v tom čase urobila s dobrým úmyslom niečo, čo odštartovalo jej celý pád na dno.

„Ja som o tom nevedela, že moja matka napísala darovaciu listinu na celý dom na môjho syna na základe toho, že on si chcel brať pôžičku. Syn začal moju matku vyhadzovať z domu. Matka sa potom snažila vziať dar späť. Lenže šla na operáciu, z ktorej sa už neprebrala. Matka zomrela a tým pre mňa skončilo všetko, čo sa týka okolo domu. Nepustil nás ani dovnútra,“ povedala Nikoleta, ktorá pre ťažkú cukrovku pred časom prišla o nohu a spolu s dcérou tak žije len z invalidného dôchodku.

Vlastný syn ju teda pripravil o strechu nad hlavou. Zrazu nemala kde bývať, nájomné v pôvodnom byte bolo veľmi vysoké, a preto sa z neho museli vysťahovať. Nechýbalo veľa a skončili by na ulici. Našťastie im pomohla kamarátka, ktorá ich prichýlila na povale. „Nemáme ani trvalý pobyt, nejakú ulicu, ale ako bezdomovci, že mesto Galanta. Keď sme sa vrátili do Galanty a prišli sme do tohto podnájmu, tu nebolo nič. Vtedy som mu telefonovala, že potrebujem aspoň salám tej malej chladničky. Odmietol. Povedal nie. Čiže všetko, čo tu vidíte, je pozháňané po inzerátoch, aby sme teda mali,“ vzdychla si s plačom. 

Najbizarnejšie na tom celom je, že jej syn pracuje ako policajt, ktorý by mal ľuďom pomáhať a chrániť ich. On namiesto toho pripravil matku a sestru o strechu nad hlavou a keď ich stretne na ulici, ani ich nepozdraví. Siedme nebo prišlo tejto rodine na pomoc spolu s moderátorom Jánom Mečiarom a jeho kolegami zo spravodajstva, vďaka ktorým bude mať Nikoleta so svojou dcérou konečne normálne Vianoce. 

Viac o téme: Vilo RozborilV siedmom nebi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu