Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kveta Horváthová spustila plač v priamom prenose: Rozmazaný mejkap a slzy stekajúce po tvári!

Kvetka Horváthová spustila plač v priamom prenose. Zobraziť galériu (5)
Kvetka Horváthová spustila plač v priamom prenose. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA - Šok v priamom prenose! Markizácka stálica Kvetka Horváthová (40) určite ani len netušila, čo ju dnes v práci čaká. Jej najbližší sa totiž postarali o prekvapivé momenty, ktoré známu blondínku dojali až k slzám. Prečo sa moderátorka pred televíznymi kamerami rozplakala?

Moderátorka Kvetka Horváthová zažila v dnešnom Teleráne poriadny šok. Plavovláska totiž oslavuje okrúhle 40-te narodeniny, no a pri tejto príležitosti si pre ňu kolegovia, rodina, i známi pripravili aj jedno mimoriadne prekvapenie.

Jej najbližší ju v priamom prenose zaskočili milými pozdravmi a blahoželaniami, ktoré známu markizácku tvár dojali natoľko, že sa pred televíznymi kamerami aj rozplakala. Slzy stekajúce po tvári jej dokonca rozmazali aj maskaru. "Bože ja som normálne dojatá, ľudia. Toto som nečakala, vy ste úžasní!" povedala so slzami v očiach Horváthová.

Sympatickú blondínku navyše potešili darčekom, či dynamickým vystúpením Cigánskych diablov, ktorí roztancovali nielen Kvetku, ale aj všetkých prítomných. Na toto krásne narodeninové gesto nič netušiaca moderátorka bez pochyby len tak ľahko nezabudne. Ku gratulantom sa pripájame aj my a oslávenkyni prajeme všetko len to najlepšie!

Viac o téme: Kvetka Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu