Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Šok! Manželstvo markizáčky Kalisovej a Šmahela v troskách: Miriam prehovorila!

Miriam Kalisová a Martin Šmahel Zobraziť galériu (7)
Miriam Kalisová a Martin Šmahel

BRATISLAVA – Prežívajú ťažké chvíle! Markizácku moderátorku Miriam Šmahel Kalisovú (31) si diváci pamätajú ako vždy vysmiatu. Aktuálne však prežíva náročné chvíle. Jej štvorročné manželstvo s bývalým mužom roka a fitnestrénerom Martinom Šmahelom (34) je údajne v troskách. Čo na to hovorí Miriam?

Nevydržalo im to! Sympatická moderátorka Miriam Šmahel Kalisová a fešný tréner Martin Šmahel, ktorí si v júli 2012 povedali po 4 rokoch randenia pred oltárom svoje áno, ešte donedávna pôsobili ako nerozlučný pár a zdalo sa, že prežívajú harmonické manželstvo. Opak je však pravdou a po 4 rokoch spoločného života sa ich vzťah údajne ocitá v troskách. Dokonca im nepomohla ani spoločná práca, kedy sa obaja podieľali na príprave novej relácie a rovnako rozchodu nezabránila ani trojročná dcérka Mia.

To, že nie je všetko ako má byť, naznačili nielen ich osobné účty na sociálnych sieťach, kde obaja prestali dávať spoločné fotografie, ale aj nedávny rozhovor pre isté rádio, kde Miriam spovedala známa spisovateľka Evita. Tu brunetka priznala, že sa spolieha predovšetkým sama na seba, lebo nikdy nevie, čo sa môže stať, a preto sa rozhodla napísať aj knihu so zdravými receptami. V ten okamih zrejme iba málokto tušil, že Kalisovej sa rúca manželstvo.

Zisťovali sme preto, či sa rozišli, alebo prežívajú krízu. „Neviem, o čom hovoríte,“ odvetila Kalisová potom, čo sme jej vysvetlili ohľadom čoho jej voláme. Ani raz rozchod nepoprela a po dlhom mlčaní na otázku, ako to medzi nimi je, odvetila: „Máme dobré vzťahy. Sme v poriadku.“ Tieto vety zopakovala ešte zhruba dvakrát pri ďalších otázkach, čím však navodila dojem presného opaku. Navyše žiadne slová, ako milujeme sa a rozchod sa nekoná, u nej nezazneli.

Keď sme sa jej spýtali, či teda žijú v spoločnej domácnosti, opäť po dlhom mlčaní odvetila: „Sme v poriadku. Máme dobrý vzťah, nechcem sa k tejto téme vyjadrovať, lebo... Stačí vám to takto?“ a následne rozhovor Miriam ukončila s tým, že nám praje pekné sviatky...

Oslovili sme aj Martina Šmahela, či za ich rozchodom nestojí aj niekto iný. Hoci spočiatku nám nedvíhal telefón, nakoniec odpovedal na sms správu a krach manželstva potvrdil, s tým, že za rozchodom nestojí ďalšia osoba:  „Do vzťahu nikto tretí nezasiahol." Otázkou zrejeme iba ostáva, či dvojica svoje manželstvo ukončí aj oficiálne súdnou cestou.

Manželstvu Kalisovej a Šmahela je po 4 rokoch zrejme koniec.
Zobraziť galériu (7)
Manželstvu Kalisovej a Šmahela je po 4 rokoch zrejme koniec.

Viac o téme: Miriam Šmahel Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu