Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Strach o majora Maisnera z Byl jednou jeden polda: Náhla operácia, inak... Ochrnutie!

Nezabudnuteľný herec Ladislav Potměšil podstúpil v týchto dňoch ťažkú operáciu chrbtice. Zobraziť galériu (5)
Nezabudnuteľný herec Ladislav Potměšil podstúpil v týchto dňoch ťažkú operáciu chrbtice.

PRAHA - Ladislav Potměšil (71) sa do povedomia verejnosti zapísal ako nezabudnuteľný major Maisner z komédie Byl jednou jeden polda. Aktuálne však tento obľúbený český herec neprežíva práve najjednoduchšie obdobie. Pre ukrutné bolesti a poškodený stavec musel totiž podstúpiť náhlu operáciu chrbtice. Hrozilo dokonca aj ochrnutie!

Český herec Ladislav Potměšil je dobre známy nielen v Čechách, ale i na Slovensku, kde ho preslávili najmä jeho nezabudnuteľné komediálne postavy. Mnohí si ho napríklad spájajú s kultovou trilógiou Byl jednou jeden polda, v ktorej stvárnil legendárneho majora Maisnera.


Major Majsner z Byl jednou jeden polda skončil na vozíčku: Vážny úraz!


Umelca však v týchto dňoch trápili nepríjemné zdravotné problémy, ktoré si dokonca vyžiadali akútnu operáciu. Jej nevyhnutnosť znásobovali nielen ukrutné bolesti, ale aj poškodená časť kosti, pre ktorú bola jeho chrbtica mimoriadne zaťažovaná. Bez rýchleho zásahu lekárov mohlo dokonca dôjsť aj k zlomeniu chrbtice a následnému ochrnutiu.

„Otec je po operácii a je v poriadku. Rád by som poďakoval všetkým, ktorí sa na operácii podieľali na čele s pánom profesorom Janom Štulíkom, ktorý dokáže robiť zázraky,“ povedal pre Blesk.cz Ladislavov syn Ján Potměšil. Známeho komika čakajú v nadchádzajúcom období  minimálne tri mesiace rekonvalescencie. Umelcovi držíme palce a želáme skoré uzdravenie!

Viac o téme: Ladislav Potměšil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu