Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Judínyová za sexi cicu a.... Milionárska dvojica ukázala tehotenské bruško!

Fotografka Petra Ficová s partnerom, podnikateľom Martinom Rehákom a moderátorka Erika Judínyová s manželom, hercom Štefanom Skrúcaným. Zobraziť galériu (12)
Fotografka Petra Ficová s partnerom, podnikateľom Martinom Rehákom a moderátorka Erika Judínyová s manželom, hercom Štefanom Skrúcaným. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Známe tváre opäť pomáhali! Tentoraz v jednom z podnikov v centre Bratislavy krstili nový charitatívny kalendár Slobody zvierat. Ponuku zapózovať si v novinke na rok 2017 prijala aj prvá dáma slovenského šoubiznisu Erika Judínyová (45) s partnerom Štefanom Skrúcaným (56) či prominentná fotografka Petra Ficová (31). A obe známe ženy počas večera pútali pozornosť svojím vzhľadom. No zatiaľ čo prvá sexi outfitom, druhá veľkým tehotenským bruškom.

Osobnosti slovenského šoubiznisu vo štvrtok večer uviedli do sveta nový charitatívny kalendár Slobody zvierat. K dobrej myšlienke sa pripojili mnohé známe tváre. Medzi nimi aj markizáčka Erika Judínyová či prominentná fotografka Petra Ficová. A obe spomínané dámy počas krstu pútali pozornosť svojím vzhľadom.

Ako je už pri plavovlasej moderátorke zvykom, aj tentoraz dorazila na akciu v super sexi odeve. Mala na sebe priesvitný top bez akejkoľvek spodnej bielizne - jej zvodné ženské krivky prekrývala len rafinovaná belasá aplikácia, ktorá jemne zahalila iba to najdôležitejšie. No, skrátka, za takýto outfit by sa nemusela hanbiť ani o polovicu mladšia žena. A Erika v ňom vyzerá bezchybne. 

Pohľady prítomných hostí pútala aj prominentná fotografka Petra Ficová, ktorá na akciu dorazila v sprievode partnera, milionára Martina Reháka. Dvojica spolu čaká prvé dieťatko, ktoré by na svet malo prísť zjavne čoskoro... Kráska sa už totiž pýši poriadne veľkým bruškom. Pozrite!

Známe osobnosti vo štvrtok večer pokrstili nový charitatívny kalendár Slobody zvierat.
Zobraziť galériu (12)
Známe osobnosti vo štvrtok večer pokrstili nový charitatívny kalendár Slobody zvierat.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Petra FicováErika Judínyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu