Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jana Kirschner opäť tehotná? Poznáme pravdu!

Jana Kirschner nám prezradila, či je opäť v sladkom očakávaní. Zobraziť galériu (5)
Jana Kirschner nám prezradila, či je opäť v sladkom očakávaní. (Zdroj: Linda Vallová)

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Jana Kirschner (37) je hrdou matkou dvoch detí. Nedávno sa ale tmavovláska objavila v našom hlavnom meste na istom spoločenskom podujatí, kde prítomných prekvapila vo voľnejšom oblečení vyvolávajúcom otázky, či ním neskrývala tehotenské krivky. Či je umelkyňa skutočne v tom, prezradila exkluzívne pre Topky.sk.

Speváčka Jana Kirschner je mamou dvoch dcér – päťročnej Matildy a skoro dvojročnej Yoly, ktoré spoločne so svojím britským partnerom Eddiem Stevensom vychovávajú zväčša v Londýne.

Tmavovláska však veľmi rada navštevuje aj svoju rodnú krajinu. V uplynulých dňoch sa napríklad objavila na akcii zameranej na zlepšenie rómskej situácie na Slovensku, kde okrem iného zaujala až podozrivo nadrozmerným outfitom.

Do spoločnosti totiž prišla umelkyňa odetá v širokom oblečení, ktoré jej v istých momentoch vytváralo dojem rastúceho bruška. V mediálnych kuloároch tak ihneď vznikli špekulácie o Janinom treťom tehotenstve.

Pre potvrdenie informácie sme preto oslovili samotnú speváčku s otázkou, či pod šatami skutočne skrýva sladké tajomstvo, alebo ide v tomto prípade iba o neforemný strih odevu. „To je milé, ale nie, nečakáme zatiaľ ďalšie,“ povedala s úsmevom pre Topky.sk Kirschner. „A neviem, či je to taká veľká vec, pri treťom by sme to hádam už ani nijako netajili,” dodala. 

Jana Kirschner sa objavila v spoločnosti v nadrozmernom oblečení, ktoré vytváralo dojem, ze speváčka nosí pod srdcom svoje tretie dieťa.
Zobraziť galériu (5)
Jana Kirschner sa objavila v spoločnosti v nadrozmernom oblečení, ktoré vytváralo dojem, ze speváčka nosí pod srdcom svoje tretie dieťa.  (Zdroj: Instagram J.K.)

Viac o téme: Jana Kirschner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu