Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prefíkaná Švidraňová zachraňovala sexi TRAPAS: Aha, poriadne s tým vybabrala!

Barbora Švidraňová sa sexi trapasu vyhla len tak-tak. Zobraziť galériu (26)
Barbora Švidraňová sa sexi trapasu vyhla len tak-tak. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Vie, ako na to! Barbore Švidraňovej (28) v poslednom období doslova ide karta. Najprv zahviezdila v markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome, potom sa v druhej sérii toho istého projektu stala hlasovou koučkou a... Najnovšie vydala vlastný album. V utorok sa konal jeho krst, ktorého súčasťou bol aj mini koncert. Ryšavka sa na ňom blysla v odvážnom tope s hlbokým výstrihom na chrbte. A sexi trapasu sa vyhla len tak-tak. Aha, ako s tým vybabrala!

Barbora Švidraňová prežíva v poslednom období veľmi rušné obdobie. Hlavne, čo sa jej kariéry týka. Zahviezdila v šou Tvoja tvár znie povedome, v druhej sérii sa uplatnila ako hlasová koučka a popri tom všetkom stále hrá aj v divadle... No a najnovšie si speváčka splnila obrovský sen - vydala vlastný album.

V utorok sa v jednom z podnikov v centre Bratislavy konal jeho slávnostný krst. No ešte predtým, ako ryšavka novinku s názvom Fénix oficiálne uviedla do sveta, dopriala hosťom mini koncert. Na pódium vyšla v pestrofarebných širokých nohaviciach, ku ktorým pridala odvážny top. A keďže mal na chrbte obrovský výstrih, známa Slovenka si podeň nemohla dať spodnú bielizeň. 

Vymyslela to však naozaj prefíkane... Barbora totiž v šoubiznise nie je žiaden nováčik a vie, že bez podprsenky by sa jej v žiare reflektorov a bleskov mohol rýchlo stať sexi trapas. Svoje bradavky si teda poistila - prelepila ich špeciálnymi nálepkami. A všetko mala pod kontrolou!

Krst albumu si nenechalo ujsť mnoho známych osobností, medzi nimi aj účinkujúci z markizáckej Tváre, ktorí si napokon spolu s Barborou strihli na javisku pieseň od Bruna Marsa. Krstným otcom CD-čka sa stal moderátor Martin Pyco Rausch, ktorý novinku polial pohárom whisky. 

Prečítajte si: Barbora Švidraňová: Chcem ukázať, že mám na viac než byť seriálovou mrchou

Barbora Švidraňová sa vyhla sexi trapasu prefíkane. Keďže si pod odvážny top nemohla zobrať podprsenku, bradavky si jednoducho prelepila.
Zobraziť galériu (26)
Barbora Švidraňová sa vyhla sexi trapasu prefíkane. Keďže si pod odvážny top nemohla zobrať podprsenku, bradavky si jednoducho prelepila.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Video: Barbora Švidraňová si s kolegami z Tvojej tváre zaspievala na krste pieseň od Bruna Marsa

Krst CD Barbory Švidraňovej

Viac o téme: Barbora Švidraňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu