Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zubatá mu ide po krku: Známy markizák opäť na pokraji života a smrti!

Štefan Šprocha Zobraziť galériu (5)
Štefan Šprocha

BRATISLAVA - Toto je už príliš! Manžel markizáčky Andrey Šprochovej Štefan Šprocha (37), ktorého diváci poznajú tiež z televíznych obrazoviek ako redaktora a dramaturga Telerána, mal opäť raz šťastie v nešťastí. Len pred pár dňami sme vás informovali, že ho takmer zabil kamión, a už znova zažil situáciu, kedy jeho život visel na vlásku. Vyzerá to tak, akoby mu zubatá išla po krku...

Tomu sa povie smola! Markizák Štefan Šprocha, ktorého diváci poznajú najmä vďaka účinkovaniu v rannej relácii Teleráno, v posledných dňoch zažíva hotové peklo. Pred pár dňami prežil hrôzostrašnú kolíziu s kamiónom, kedy – nebyť jeho pohotovej rekcie – mohol prísť mihnutím oka o život. Našťastie sa tak nestalo a rumunský kamionista mu „zrámoval” len auto.

Ako sme sa však včera dozvedeli od nášho zdroja, tým sa jeho smola neskončila. V istej reštaurácii, kde sa Šprocha chcel naobedovať, mu totiž čašník priniesol jedlo, v ktorom bolo sklo. Keby ho včas nevypľul, o jeho život by už zrejme bojovali lekári.

Zaujímalo nás preto, či je to pravda a čo sa presne stalo. „Áno, po nehode sa o mňa šťastie pokúšalo znova. Dnes som skoro zjedol sklo v obede, ktoré mi v reštaurácii naservírovali. Zrazu som niečo rozhrýzol, myslel som si, že sa mi uvoľnila plomba. Zistil som, že je to iný „talizman“, tak som letel na záchod vypľuť celé sústo. Skoro som odpadol,“ prezradil pre topky markizák. Zároveň priznal, že sa mu v reštaurácii za tento incident síce ospravedlnili, ale aj tak nechápe takúto nezodpovednosť voči zákazníkom.

„Vraj sa im rozbila miska a úlomky odleteli do hrnca,“ dozvedel sa v reštaurácii. Fotografiu úlomku skla, ktoré mal v jedle, dokonca zverejnil aj na sociálnej sieti, aby vystríhal priateľov, nech sú obozretnejší a nech ľudia takéto veci nenechajú len tak, lebo nie vždy to môže dobre skončiť.

V poslednom čase to teda vyzerá tak, akoby markizákovi zubatá išla doslova po krku. K tejto téme nám Šprocha prezradil aj dosť zarážajúci až neuveriteľný príbeh. „Keď som mal 35 rokov, tak som si raz, len zo srandy pomyslel, že sa dožijem 37 rokov a potom finito. Bola to hlúpa myšlienka, ale po tohtoročných narodeninách sa začínajú veci diať a prestáva sa mi to páčiť,“ povedal nám Štefan, ktorý v priebehu pár dní zažil dva incidenty, kedy mohol prísť o život, a to nie je žiadna sranda.

Kúsok skla, ktorý takmer zjedol markizák Štefan Šprocha.
Zobraziť galériu (5)
Kúsok skla, ktorý takmer zjedol markizák Štefan Šprocha.
 

Viac o téme: Štefan Šprocha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu