Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Gregorová po mileneckej afére so zajačikom: Veľký návrat na Slovensko!

Hana Gregorová Zobraziť galériu (6)
Hana Gregorová

BRATISLAVA - Vracia sa späť! Herečka Hana Gregorová (64) bola v poslednom období v pozornosti českých a slovenských médií predovšetkým vďaka svojmu mladšiemu milencovi. Koncom júna sa totiž na verejnosť prevalila informácia o jej vzťahu s 31-ročným zajačikom Ondřejom, s ktorým sa len o mesiac a pol zasnúbila. A po tom všetkom sa nám aktuálne podarilo zistiť, že tmavovláska chystá veľký návrat na Slovensko!

Hana Gregorová prežíva aktuálne zamilované obdobie. Koncom júna tohto roka sa totiž na verejnosť dostala informácia o jej vzťahu s o 32 rokov mladším Ondřejom Koptíkom, v auguste sa s ním už stihla aj zasnúbiť a dnes sa hovorí o naštrbených vzťahoch v jej rodine. 

Po tom všetkom sa nám však do redakcie dostala správa z úplne iného súdka. Herečka vraj chystá veľký návrat na Slovensko. Dozvedeli sme sa, že práve ona by mala byť jednou z hlavných postáv v pripravovanom pokračovaní jojkárskeho Paneláku. Zásadnú dejovú linku by si mala zahrať po boku Diany Mórovej, ktorá v seriáli stvárňuje jej nevestu. 

„Budú hrať spolumajiteľky baru, ktorý zdedili po Jakubovi. No keďže sa postavy, ktoré herečky stvárňujú, z hĺbky duše neznášajú, dôjde k zaujímavým momentom,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja zo zákulisia projektu. 

Samotná televízia nám však zatiaľ nič nechcela potvrdiť. „S viacerými hercami zo seriálu Panelák aktuálne prebiehajú rokovania o spolupráci. Diváci sa dozvedia mená hercov, keď definitívne uzavrieme všetky zmluvy,“ vyjadrila sa pre Topky.sk PR manažérka Jojky Lenka Filipová. Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú herečku, doposiaľ nám však na naše otázky neodpovedala.  

Viac o téme: Hana Gregorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu