Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Puškárová šokovala kolegov: Pred kamerami si chytala prsia!

Zlatica Puškárová si pred kamerami chytala vlastné poprsie. Zobraziť galériu (4)
Zlatica Puškárová si pred kamerami chytala vlastné poprsie. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ako odtrhnutá z reťaze! Zlaticu Puškárovú (39) poznajú televízni diváci ako serióznu moderátorku markizáckeho spravodajstva. V novej, celebritami nabitej šou, však predvedie výkon, aký by od vážnej plavovlásky z obrazoviek čakal asi len málokto. Známa žurnalistka si totiž rovno pred kamerami chytala vlastné prsia!

Už vo štvrtok večer sa môžu diváci tešiť na ďalšiu dávku zábavy, ale i množstvo bláznivých momentov. Na obrazovkách televízie Markíza totiž štartuje nová šou Andreja Bičana s názvom Hviezdna párty, v ktorej budú známe tváre slovenského šoubiznisu súťažiť a hádať na základe určených indícií.

No a v jednej z disciplín sa najbližšie predstaví aj moderátorka Zlatica Puškárová, ktorá sa však tentoraz ukáže v trocha inom svetle, ako sme boli na ňu doposiaľ zvyknutí. Na základe stanovenej úlohy sa totiž blondínka poriadne odviaže a všetkých prítomných zaskočí celkom vtipnou pantomímou.

Známa žurnalistka mala hádačom čo najverejnejšie zobraziť slovo „melóny“, a tak pod vplyvom spontánnych reakcií samozrejme využila to, čo s určeným názvom asociuje najviac. Plavovláska si tak v momente chytila prsia, čo prominentní hostia samozrejme ihneď využili a stanovenú úlohu na prvú šupu uhádli. Z takejto menej serióznej stránky Zlatku rozhodne diváci nepoznajú, no treba uznať, že svoje „hravé ja“ by mohla televízna stálica na obraze pokojne prezentovať aj častejšie.

Video: Upútavka na novú šou televízie Markíza Hviezdna párty. 

Zlatica Puškárová si chytala prsia.

Viac o téme: Zlatica Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu