Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozvádzajúci sa Andy Kraus: FOTO bývalého rodinného hniezdočka... Tu žil s manželkou!

Andy Kraus predáva luxusný dom na bratislavskej Kolibe. Zobraziť galériu (14)
Andy Kraus predáva luxusný dom na bratislavskej Kolibe. (Zdroj: Real Partners)

BRATISLAVA - Začiatkom októbra sa na verejnosť dostala informácia o krachujúcom manželstve úspešného slovenského scenáristu Andyho Krausa (49). Ten sa zaplietol s mladou herečkou Natáliou Puklušovou (32) a práve to malo byť jedným z hlavných dôvodov rozpadu jeho dlhoročného vzťahu. Aktuálne sa umelec už zbavuje aj bývalého rodinného hniezdočka. Na internete sa objavil inzerát s fotkami. Pozrite, tu kedysi žil s manželkou!

Začiatkom októbra verejnosť prekvapila informácia o krachu manželstva Andyho Krausa. Úspešný slovenský scenárista, ktorý dlhých 16 rokov tvoril zdanlivo harmonický pár s manželkou Danielou, sa zaplietol s mladšou kolegyňou z hereckej brandže Natáliou Puklušovou. A práve to malo byť jedným z hlavných dôvodov manželskej krízy. 


Manželstvo v troskách: Andy Kraus má inú?!


Aktuálne už dvojica robí zjavne posledné kroky k tomu, aby sa mohli od seba definitívne odpútať. Ako si všimol týždenník Plus 7 dní, v ponuke jednej z realitných kancelárií sa totiž nachádza ich bývalé rodinné hniezdočko. Luxusná dvojposchodová vila na Kolibe má 6 izieb - štyri spálne, pracovňu a obývačku a zverejnené fotky svedčia o tom, že je zariadená minimalisticky, no veľmi vkusne. 

Zaujímavosťou je, že inzerát sa na internetovom portáli nachádza už od júla tohto roka, no rodinný dom sa dvojici doposiaľ nepodarilo predať. Dôvodom bude zrejme vysoká cena - hodnota podobných nehnuteľností v tejto časti Bratislavy sa totiž pohybuje okolo 700 000 eur. 

Okrem spomínaného domu vlastní rodina ešte niekoľko ďalších nehnuteľností - byt na Palisádach v bratislavskom Starom Meste či veľké rodinné sídlo v luxusnej štvrti v Rakúsku, ktoré postavili len začiatkom roka 2015. Nechajme sa prekvapiť, či aj tie dopadnú podobne ako vila na Kolibe.

Viac FOTO rodinného domu Andyho Krausa nájdete v GALÉRII >>

Rodinný dom Andyho Krausa je na predaj.
Zobraziť galériu (14)
Rodinný dom Andyho Krausa je na predaj.  (Zdroj: Real Partners)

Interiér luxusnej vily Andyho Krausa je zariadený minimalisticky, no veľmi vkusne.
Zobraziť galériu (14)
Interiér luxusnej vily Andyho Krausa je zariadený minimalisticky, no veľmi vkusne.  (Zdroj: Real Partners)

Viac o téme: Andy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu