Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kolaps! Koleník odpadol pred očami divákov!

Ján Koleník Zobraziť galériu (4)
Ján Koleník (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Diváci v šoku! Ján Koleník (37) včera hral predstavenie v Slovenskom národnom divadle. Na javisku mu však náhle prišlo zle a musela ho ratovať záchranka.

Ján Koleník skončil v rukách záchranárov. Včera totiž skolaboval počas predstavenia v divadle. Stalo sa to takmer hneď na začiatku. „Počas hry si kľakol na javisko a povedal, že je mu zle. Všetci si najprv mysleli, že si robí srandu, ale potom mu volali aj záchranku. Predstavenie sa napokon ani nedohralo,“ povedala pre Fakt24.sk diváčka, ktorá bola priamo na predstavení.

„Už sa cítim lepšie. Prišlo mi nevoľno asi z nejakého jedla. Všetko tomu teraz nasvedčuje,” prezradil herec pre topky.sk 

Informácia SND pre divákov: 

Vážení diváci,

nakoľko sa včerajšie predstavenie Bačova žena v Štúdiu SND muselo zo zdravotných dôvodov jedného z účinkujúcich ukončiť predčasne, návštevníci, ktorí mali zakúpené vstupenky na toto predstavenie môžu požiadať o vrátenie vstupného osobne v pokladniciach SND do 15 pracovných dní po plánovanom termíne predstavenia. O vrátenie vstupného po 15 pracovných dňoch je možné požiadať výlučne písomne. 

Jánovi Koleníkovi prišlo zle počas predstavenia Bačova žena.
Zobraziť galériu (4)
Jánovi Koleníkovi prišlo zle počas predstavenia Bačova žena.

Viac o téme: Ján Koleník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu