Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Gottov prvý klip po rakovine: Toto vás zaručene dostane!

Karel Gott predstavil svoj prvý videoklip po rakovine. Zobraziť galériu (5)
Karel Gott predstavil svoj prvý videoklip po rakovine. (Zdroj: youtube.com)

PRAHA - Fanúšikovia niekoľkonásobného zlatého slávika Karla Gotta (77) doslova žiaria šťastím. Maestro sa totiž po zdolaní zákernej rakoviny vrátil na scénu znova - a to v doslova grandióznom štýle. Spevák však nielenže začal opäť koncertovať, ale v týchto dňoch dokonca predstavil aj svoj nový, emóciami nabitý videoklip.

Niekoľkonásobného zlatého slávika Karla Gotta trápili uplynulý rok ťažké zdravotné problémy. Spevákovi totiž diagnostikovali rakovinu lymfatického systému, nad ktorou ale maestro po úspešnej liečbe napokon zvíťazil. Ikona českej hudobnej scény však ani po ťažkej rane osudu nezaháľala a na scénu sa spevák vrátil hneď, ako to bolo možné.


Gottov prvý koncert po chorobe: Takto ste ho ešte nevideli!


Po zdolaní zákernej choroby vyšiel v týchto dňoch dokonca aj umelcov prvý videoklip, ktorý vznikol počas natáčania jeho vystúpenia na koncerte s názvom Český mejdan s Impulsem. No a svoju návratnú pieseň odpálil Gott živou premiérou práve v závere tejto emóciami nabitej šou. Dych berúcu atmosféru natáčalo až 16 kamier, ktoré okrem iného zachytili aj nefalšovanú radosť, či zaslúžené standing ovation obrovského davu nadšených fanúšikov.

„Pieseň krásne popisuje aj moje pocity z nádherného návratu na scénu,“ povedal Karel pre český portál Aha! na margo piesne, ktorú pre neho zložil známy hitmaker Michal David. „S Michalom nás spája kamarátstvo a pozná ma, takže mi pieseň nielen že dokáže napísať na mieru, ale dokáže aj odhadnúť, kedy mám s ňou vyjsť na scénu. A tak to bolo aj teraz u Země vstává,“ neskrýval nadšenie zo svojej novej piesne Gott.

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu