Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Čierna čipka v rozkroku: Česká hviezda si to neustrážila!

Berenika Kohoutová Zobraziť galériu (5)
Berenika Kohoutová (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Česká herečka Berenika Kohoutová (25) už viackrát potvrdila, že rozhodne nepatrí medzi žiadne hanblivky a zaujať dokáže pri každej príležitosti. Svojej povesti neostala nič dlžná ani v týchto dňoch, keď pred zrakmi prítomných ukázala opäť čosi navyše. Počas svojej účasti na tlačovej konferencii k muzikálu Šíleně smutná princezná sa totiž postarala aj o isté pikantné odhalenie.

Herečka a spisovateľka Berenika Kohoutová sa do povedomia verejnosti dostala najmä vďaka účinkovaniu v seriáloch Ulice a Súkromné pasce. Okrem toho však plavovláska svoj herecký talent presadzuje aj v českých muzikáloch. Aktuálne sa napríklad ukázala na tlačovej konferencii k projektu s názvom Šíleně smutná princezná, kde však zaujala aj niečím iným ako len svojím nadaním.

Pri tejto príležitosti mala umelkyňa na sebe herecký kostým pozostávajúci z viacerých šiat, ktoré si Berenika postupne vyzliekala. No a práve to sa následne postaralo aj o pikantné odhalenie rovno pred zrakmi prítomných.

Herečka totiž všetkým ukázala čierne čipkované nohavičky a svojím (ne)chceným odhalením tak bezpochyby opäť raz pošteklila fantáziu nejedného chlapa. Nuž, česká hviezdička rozhodne vie, ako zaujať!

Herečka Berenika Kohoutová pošteklila zmysly prítomných pánov ďalším pikantným odhalením. Všetkým totiž ukázala svoje čierne čipkované nohavičky.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Berenika Kohoutová pošteklila zmysly prítomných pánov ďalším pikantným odhalením. Všetkým totiž ukázala svoje čierne čipkované nohavičky.  (Zdroj: showpix.cz)

Viac o téme: Berenika Kohoutová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu