Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúci rozchod v slovenskom šoubiznise: Krach manželstva po 5 rokoch!?

Jozefovi Jopovi Poláčekovi krachuje manželstvo s exotickou kráskou Glendou. Zobraziť galériu (4)
Jozefovi Jopovi Poláčekovi krachuje manželstvo s exotickou kráskou Glendou. (Zdroj: G.L.)

HAVANA – Prežívajú ťažké chvíle! Bývalého moderátora Jozefa Poláčka alias Jopa (43) si pamätá azda každý milovník populárnej hudby. Práve on totiž dlhé roky sprevádzal markizáckou hudobnou šou Deka hity. Pred rokmi sa stiahol z obrazoviek, stal sa z neho producent, oženil sa s kubánskou speváčkou Glendou López (26), s ktorou na Kube vychovávajú spoločného syna Joshuu. V týchto dňoch sme sa však dozvedeli šokujúce správy. Podľa našich informácií mu manželstvo s exotickou kráskou nevydržalo a vzťah sa im po 5 rokoch rozpadol... Čo na to hovorí Jopo?

O bývalom moderátorovi Jozefovi „Jopovi“ Poláčkovi bolo naposledy počuť pred rokom, keď sa objavil v jojkárskej šou Sladký život. Diváci tak mali možnosť nazrieť do jeho života a spoznať jeho kubánsku rodinu. Spolu s o 17 rokov mladšou manželkou Glendou tvorili nerozlučný pár a zdalo sa, že prežívajú harmonické manželstvo. Nikto by si v tom čase ani len nepomyslel, že o rok neskôr môže byť všetko inak.

Glenda bola vraj pre Jopa láskou na prvý pohľad, no ani tento fakt nezabránil tomu, že sa im po 5 rokoch spoločného života vzťah začal rúcať ako domček z karát. Podľa nášho dobre informovaného zdroja už dokonca nežije s manželkou v jednej domácnosti.

Zisťovali sme teda, či je to tak. Rozišli sa? „No neviem,“ odpísal nám s úsmevom Jopo a pokračoval: „Práve sme vychystali Joshuu do škôlky a ona ho odviezla... O hodinku máme spolu pracovný meeting, tak sa jej na to spýtam,“ odvetil záhadne bývalý moderátor, ktorý to však vôbec nepoprel.

Na otázku, či teda žiadna kríza ani nebola, lebo podľa nášho zdroja sa snažia spolu vychádzať kvôli synovi, ale pár už netvoria, odvetil: „Krízy boli, sú a asi aj budú, ale vychádzame spolu.“ Čím dal jasne najavo, že v ich vzťahu nie je všetko s kostolným poriadkom. A zrejme nebyť syna, všetko by bolo už inak. Zaujímalo nás teda, ako to medzi nimi je. Žijú spolu, ale netvoria pár? „Žijeme spolu a ten pár si s ňou idem prekonzultovať a dám vám vedieť,“ povedal Jopo, ktorý zjavne sám nevie, či už je definitívny koniec alebo nie. Odvtedy sa však už neozval... 

Viac o téme: Jozef Jopo Poláček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu