Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Raketový vyhadzov známeho redaktora: Zasahovať musela aj ochranka!

Známy reportér dostal nečakanú stopku v televízii. Zobraziť galériu (3)
Známy reportér dostal nečakanú stopku v televízii. (Zdroj: Facebook H.H.)

PRAHA - Toto rozhodne nečakal! Bol obľúbený a disponoval mnohými novinárskymi skúsenosťami. O to šokujúcejšie bolo zistenie, že známy český reportér Hanuš Hanslík (43) na televíznych obrazovkách Novy raz skončil. Pri jeho nekompromisnom vyhadzove ho dokonca vyprevádzala aj ochranka!

Patril k najobľúbenejším tváram českej televízie Nova, no jeho hviezda aj napriek dlhoročným novinárskym skúsenostiam v týchto dňoch nekompromisne zhasla. Reč je o reportérovi Hanušovi Hanslíkovi, ktorý takýto rýchly odchod rozhodne nečakal.

„Došlo k organizačným zmenám, ktoré sa dotkli aj Hanuša Hanslíka,“ povedala pre portál extra.cz hovorkyňa TV Nova Alžběta Cimová, ktorá však konkrétny dôvod zatiaľ neprezradila. V zákulisí televízie sa ale pošuškáva, že tento kedysi uznávaný reportér postupne strácal dôveru vedenia, čo pramenilo z dlhotrvajúcich problémov zamestnaneckej etiky Hanslíka.

Skúsený novinár bol následne zbavený zamestnaneckej karty a podľa informácií Parlamentných listov musela v tomto prípade dokonca zasahovať aj ochranka.

Viac o téme: Hanuš Hanslík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu