Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žiarlivá Plačková sa vyhráža sokyniam: Ste pre mňa fľandry, pošlem vás do p*če!

Zuzana Plačková nemá s prípadnými rivalkami zľutovania. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková nemá s prípadnými rivalkami zľutovania. (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Nemá zľutovania! Playmate Zuzana Plačková (25) je už rok šťastne vydatá za partnera Reného Strausza. Svojho manžela tmavovláska nadovšetko miluje a hlbokú náklonnosť mu dokazuje pri každej možnej príležitosti. Za láskou svojho života si Zuzana rázne stojí a pre svojho muža je ochotná urobiť naozaj čokoľvek. Napríklad sa aj pobiť!

Extravagantná Slovenka Zuzana Plačková vliezla uplynulý rok pod čepiec. Jej vyvoleným sa stal René Strausz, ktorý aktuálne prežíva s playmate azda najzaľúbenejšie chvíle od existencie ich vzťahu. Dôkazom sú nielen láskyplné fotografie, ale aj rôzne zamilované odkazy, s ktorými sa tmavovláska permanentne chváli na internete.

Zuzana svojho manžela dokonca miluje natoľko, že by pre neho urobila naozaj čokoľvek - a to doslova! Ak by sa totiž našiel niekto, kto by chcel ich dokonalú idylku narušiť, tak by s ním podľa vlastných slov dokázala poriadne zatočiť. „Nájdu sa aj také fľandry pre mňa, že tú čiaru prekročia, ale tak ja im dám veľmi ľahko najavo, že moja, zle dopadneš. Každý vie, že mám silný instagram, facebook a ja si ju tam viem parádne ‚vyhejtovať‘,“ rázne povedala pre jojkársky Topstar brunetka.

Pre prípadné sokyne má teda prostoreká sexica jasný odkaz. „Ja ich otvorene pošlem do pi*e. U mňa nemajú šancu. Ja sa kľudne aj pobijem, vyšklbem jej pol hlavy a idem ďalej,“ s úsmevom poznamenala Plačková. Nuž, odvážnejšie dievčatá, ktoré by chceli predsa len zbaliť jej muža, by sa teda mali mať v tomto prípade radšej na pozore.

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu