Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Aj veľká riť vie očariť: Preboha, Jana, je ti to treba?!

Jana Hrmová Zobraziť galériu (5)
Jana Hrmová (Zdroj: Instagram J.H.)

BRATISLAVA - Chrumkavý zadok, šťavnaté prsia a sexi ženské tvary. Postava tvaru presýpacích hodín je aktuálne v kurze a svoje o tom vie aj exfarmárka Jana Hrmová (22). Brunetka sa totiž môže smelo pýšiť figúrou zaoblenou na tých najsprávnejších miestach. Aj napriek tomu sa ale v týchto dňoch pochválila istým „zlepšovákom", ktorý jej aktuálne dopomáha k dokonalosti. Veď pozrite sami, čo táto sexbomba skrýva pod šatami!

V súčasnej dobe sú čoraz viac populárnejšie krivky typu „krv a mlieko“. Majiteľkou dobre stavanej figúry je aj Jana Hrmová, ktorá sa so svojou chrumkavou postavičkou chváli pri každej možnej príležitosti.

No hoci je brunetka majiteľkou prirodzene objemného poprsia či šťavnatého zadočku, aj ona si k prototypu „súčasnej dokonalosti“ občas dopomôže istými „zlepšovákmi“. „Teraz už môže byť Kardashianka každá,“ napísala Hrmová k svojmu aktuálnemu záberu na sociálnej sieti.

Exfarmárka mala totiž pod šatami tvarujúcu bielizeň s poriadnou výstužou na zadku, ktorú v rámci svojej fanúšikovskej stránky zároveň aj propagovala. Pri pohľade na Janine fotografie, ktorými permanentne zásobuje davy priaznivcov, je ale každému hneď jasné, že podobné „zdokonaľujúce kúsky“ pri svojej aktuálnej forme rozhodne nepotrebuje.

Jana Hrmová propagovala na svojej fanúšikovskej stránke tvarujúcu bielizeň s poriadnou výstužou na zadku.
Zobraziť galériu (5)
Jana Hrmová propagovala na svojej fanúšikovskej stránke tvarujúcu bielizeň s poriadnou výstužou na zadku.  (Zdroj: Instagram J.H.)

Viac o téme: Jana Hrmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu