Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bývalá markizáčka Mečiarová končí aj v ďalšej televízii: Prezradila, čo je za tým!

Martina Mečiarová Zobraziť galériu (5)
Martina Mečiarová

BRATISLAVA – Zmena je život! To si zrejme povedala bývalá markizáčka Martina Mečiarová (36), ktorá v týchto dňoch šokovala verejnosť. Podľa medializovaných informácií totiž na vlastnú žiadosť prekvapivo po takmer dvoch rokoch opúšťa spravodajskú televíziu TA3. Pre topky prezradila, prečo tak spravila.

Moderátorka Martina Mečiarová pracovala dlhých 12 rokov v televízii Markíza, kde si ju diváci pamätajú predovšetkým ako moderátorku relácie Reflex. V roku 2013 však nečakane skončila. Po ročnej prestávke, vo februári 2015, nastúpila opäť do televízie. Tentoraz do spravodajskej TA3, kde zastávala hneď dva posty.

Pracovala tam ako dramaturgička a neskôr ako PR manažérka. Bývalá markizácka blondínka, dnes sexi tmavovláska vrámci PR oddelenia solupracovala aj projektoch televízie TA3 i Nadácie TA3. Spravodajský portál omediach.com však teraz informoval, že po tom, čo pred 2 týždňami televízia zmenila generálneho riaditeľa, na vlastnú žiadosť odchádza aj Mečiarová. 

Zaujímalo nás preto, aký bol dôvod jej nečakaného odchodu a či má už nejakú inú prácu. „Cítila som, že sa potrebujem pohnúť ďalej. Lebo to, čo sa hýbe, je predsa živé. TA3 som vďačná za príležitosť i cenné skúsenosti, ktoré vie poskytnúť iba spravodajská televízia. V nasledujúcich týždňoch sa chcem venovať predovšetkým svojmu prváčikovi a istému novému projektu,“ odvetila Mečiarová, ktorá nový job zatiaľ nekonkretizovala. Nechajme sa prekvapiť, čo to bude...

Viac o téme: Martina Mečiarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu