Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Viac ako 2 litre silikónu: Slovenské MEGA prsia idú opäť pod nôž... Budú OBROVSKÉ!

Michaela Gašparovičová bude mať prsia ešte väčšie ako teraz. Zobraziť galériu (5)
Michaela Gašparovičová bude mať prsia ešte väčšie ako teraz.

BRATISLAVA - Ešte väčšie balóny! Michaela Gašparovičová (24) má naozaj veľké prsia. K svojim prírodným štvorkám totiž pridala po 800 ml silikónu. S implantátmi mala problémy, keďže sa dostatočne neuchytili. Tri roky po opakovanej operácii sa však blondínka chystá opäť pod skalpel. A bude mať vnady ešte väčšie. Do každého prsníka si dá totiž voperovať „vrecko” s objemom až 1200 ml.

Michaela Gašparovičová kedysi tromfla svojimi prsiami Zuzanu Plačkovú – hoci si obe dali rovnaké implantáty, prvá spomínaná mala o čosi lepší základ. Neskôr veľkosťou silikónov dievčatá predstihla pomerne neznáma modelka Zuzana Žilinčíková, ktorá si nechala voperovať až 950 mililitrov. 

Čoskoro by si však prvenstvo v tejto zvláštnej disciplíne mala opäť uchmatnúť Michaela alias Mia Bella. Ako sme sa totiž dozvedeli, plánuje ďalšiu operáciu a zväčšenie pŕs. A to aj napriek tomu, že pred tromi rokmi prežívala kvôli novým silikónom kruté bolesti. 


Nevydarená plastika sexbomby z Trnavy: Ukrutné bolesti a problémy s megasilikónmi!


Trnavská sexbomba nám naše informácie potvrdila. „Pre ďalšiu operáciu som sa rozhodla z toho dôvodu, že ma z implantátov veľmi bolel chrbát. Áno, vyzerá to, že to nemá logiku, keďže si idem dať ešte väčšie, ale idem si dať implantáty, ktoré sú odľahčené o 30%, tým pádom mi nebudú tak zaťažovať chrbticu,” povedala nám Mia. 

Pod nôž si mala ľahnúť už v októbri, no kvôli meškajúcim silikónom sa operácia presunula na december. Gašparovičová si totiž objednala špeciálne výrobky, ktoré dodáva len jediná firma na svete. Navyše, kalendár musela zladiť s lekárom až z Ameriky.

Blondínka si vybrala takého, ktorý vraj operoval aj hollywoodske hviezdy. „Už nič nenechávam na náhodu a aby som nemala ďalšie komplikácie, vyberám si to najlepšie – doktora aj implantáty,” prezradila nám modelka, ktorá si pod každý prsník dá vložiť až 1200 ml silikónu, spolu bude mať teda v tele takmer dva a pol litra. „Páčia sa mi veľké prsia. Vo svete sú takéto veľkosti bežné, najmä v Amerike, my sme v tom ešte konzervatívni,” tvrdí Michaela. „Nech si hovoria ľudia, čo chcú, budem to mať na hrudi ja. A dôležité je, aby bol človek spokojný sám so sebou,” dodala. 

VIDEO: Mia Bella zverejnila na Instagrame takéto zábery

Gašparovičová prsia

Viac o téme: Michaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu