Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z markizáckej hviezdy zarastený čudák: Aha, šedivý a bradatý dedo!

Jožo Pročko Zobraziť galériu (5)
Jožo Pročko (Zdroj: TV JOJ)

HALIČ - To je vážne on?! Jožo Pročko (51) patril pred rokmi k najväčším hviezdam televízie Markíza. Ľudia jeho humor milovali a nenechali si ujsť ani jednu reláciu s ním. Už niekoľko rokov však zabávač žije mimo žiary reflektorov, no stále je so svojimi priaznivcami v kontakte aspoň prostredníctvom sociálnych sietí. No a práve tam najnovšie prekvapuje svojím "zanedbaným" imidžom. Pozrite, veď vyzerá ako zarastený čudák!

Hoci Jožo Pročko sa na televíznych obrazovkách neobjavuje už nejaký ten rok, so svojimi priaznivcami je stále v kontakte aspoň prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Delí sa tam s nimi o zaujímavosti zo svojho pracovného, ale aj súkromného života. No zábermi, ktoré pridáva v týchto dňoch, mnohým doslova vyráža dych.

Obľúbený humorista si totiž nechal narásť dlhú bradu, na ktorej sa mu navyše lesknú strieborné šediny... Vďaka „zanedbanému“ imidžu tak nielen vyzerá oveľa staršie, ale na prvý pohľad viac ako markizácku hviezdu pripomína zarasteného čudáka. A pôsobí oveľa staršie. No uznajte sami, nevyzeral by Pročko bez huňatého doplnku lepšie?

Jožo Pročko si nechal narásť dlhšiu bradu, vďaka čomu vyzerá podstatne staršie.
Zobraziť galériu (5)
Jožo Pročko si nechal narásť dlhšiu bradu, vďaka čomu vyzerá podstatne staršie.  (Zdroj: Facebook J.P.)

Viac o téme: Jožo Pročko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu