Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bitka o Bičana: Drsné slová RTVS a teraz... Čo bude s 5 proti 5?!

Andrej Bičan Zobraziť galériu (4)
Andrej Bičan

BRATISLAVA – Žiadaný! Moderátorovi Andrejovi Bičanovi (41) momentálne ide karta. Diváci ho poznajú ako stálu moderátorskú tvár obľúbenej rodinnej zábavnej šou 5 proti 5, ktorá sa vysiela na RTVS. Začiatkom tohto roka ho však zlanárila súkromná televízia zo Záhorskej Bystrice do šou Tvoja tvár znie povedome, kde zahviezdil tak, že ho prehovorili aj na účinkovanie v dvojke. Dokonca má čoskoro na Markíze moderovať aj svoj nový program . Zaujímavosťou však je, že hovorkyňa RTVS Dominika Šulková tvrdila, že ak sa tak stane, verejnoprávna televízia na to adekvátne zareaguje. Stiahnu ho z verejnoprávnej relácie?!

Andrej Bičan je momentálne na vrchole svojej kariéry. Moderuje nielen obľúbenú rodinnú zábavnú šou 5 proti 5, ktorá sa vysiela na RTVS, ale diváci ho môžu sledovať aj na komerčnej Markíze. Začiatkom tohto roka ho totiž zlanárilo vedenie zo Záhorskej Bystrice do šou Tvoja tvár znie povedome,  kde ukázal nielen svoju humornú hereckú stránku, ale aj tú spevácku. Jeho hviezda tak ešte viac stúpla a na prekvapenie mnohých sa ocitol aj v druhej sérii tejto šou. Okrem toho začal uvádzať v Markíze i televíznu lotériu s názvom Hra o Niké a čoskoro ho čaká moderovanie novej šou Hviezdna párty.

Podľa vysielacích plánov, ktoré v týchto dňoch Markíza sprístupnila svojim obchodným partnerom, sa má vysielať už v januári. Nedávno sa však hovorkyňa  RTVS Dominika Šulková vyjadrila, že ak Bičan bude robiť pre Markízu ako moderátor vlastného programu, verejnoprávna televízia následne z toho vyvodí dôsledky. „Ak by sa pán Bičan rozhodol prijať ponuku komerčnej televízie, RTVS bude na tento fakt adekvátne reagovať,“ povedala vtedy Šulková.

Keďže program 5 proti 5 bol zazmluvnený zatiaľ len do konca roka, zaujímalo nás, či teda RTVS plánuje predĺžiť zmluvu na výrobu ďalších častí. A ak áno, či naďalej bude moderátorom relácie Bičan, keďže kývol na moderátorskú ponuku z komerčnej televízie a v markizáckej šou sa objaví hneď po Novom roku. „Andrej Bičan naďalej zostáva tvárou zábavnej šou RTVS 5 proti 5, považujeme ho za stabilnú súčasť tejto relácie a jeho zmluva s RTVS stále platí. V tejto chvíli by teda bolo predčasné vyjadrovať sa k budúcim krokom,“ odvetil nám Juraj Kadáš z PR oddelenia RTVS. Nechajme sa teda prekvapiť, ako dlho si tento teplučký a stály flek vo verejnoprávnej televízii Bičan udrží. Podľa všetkého ale majiteľ licencie na rodinnú šou moderátora meniť nechce, keď relácia má s Andrejom taký úspech.

Viac o téme: Andrej Bičan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu