Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nora, ty si iba tárala?! Mojsejová prekvapila na súde!

Peňažný spor medzi Norou Mojsejovou a Versacem nemá konca. Zobraziť galériu (5)
Peňažný spor medzi Norou Mojsejovou a Versacem nemá konca. (Zdroj: Miroslav Vacula)

KOŠICE - Nora Mojsejová (58) len nedávno prekvapila vyjadrením, že so svojím niekdajším kamarátom Františkom Kabrheľom (37), známejším skôr pod pseudonymom Versace, už zakopali vojnovú sekeru. Podľa najnovších zistení je ale, zdá sa, všetko úplne inak. Obaja rivali sa totiž pre ich niekoľkoročný peňažný spor objavili pred súdom opäť – na veľké kamarátstvo to ale rozhodne nevyzeralo!

Podnikateľka Nora Mojsejová je plná zvratov a prekvapení. Tento fakt potvrdila aj nedávno, keď sa pre markizácky portál vyjadrila o citlivých témach z jej súkromného života. Brunetka prehovorila nielen o svojej najväčšej chybe v živote, ktorú pripisovala práve svojmu manželstvu s Braňom Mojsejom, ale mnohých zaiste šokovala vyjadrením, že si opäť našla cestu k dlho nenávidenému Versacemu.


Takto teraz žije Mojsejová: S mladým zajačikom za málo peňazí!


No hoci svojrázna žena skalopevne tvrdila, že sa so svojím niekdajším najlepším priateľom opäť kamarátia, podľa najnovších udalostí to všetko vyzerá úplne inak. Obaja aktéri sa totiž dnes ráno objavili na súde v Košiciach, kde sa odohrávalo pojednávanie o stovky tisíc eur, ktoré Nore mal tento kontroverzný muž v uplynulých rokoch údajne požičať.

No a podľa ich správania to vyzeralo, akoby si obaja rivali ešte stále nevedeli prísť na meno. „Prišli krátko po sebe. Vošli dnu, zdržali sa desať minút a odchádzali. Odišli každý inou stranou zo súdu,“ povedal nám náš zdroj.

Čo riešili v súdnej sieni, nám známe nie je, lebo sa pojednávalo s vylúčením verejnosti. K pretrvávajúcej kauze sa vyjadrovať tiež nechceli. Nora nám odpovedala len na otázku, či je spokojná s tým, ako to celé dopadlo. „Áno, ja som spokojná,“ rázne odpovedala. 

Viac o téme: Nora Mojsejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu