Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šokujúci návrat strateného Palondera: Toto skrýval pred svetom!

Marcel Palonder pred rokmi. Zobraziť galériu (6)
Marcel Palonder pred rokmi.

BRATISLAVA - Zmenil sa! O spevákovi Marcelovi Palonderovi (52) dlhší čas nebolo počuť. V podstate od Legiend popu, ktoré sa vysielali ešte v januári 2012, čo sú 4 roky. Teraz je po rokoch skrývania späť a šokuje nielen zmeneným výzorom, ale aj novinkami vo svojom profesionálnom i súkromnom živote. Viac ako pol roka totiž tajil, že sa oženil! Pozrite, čo všetko nám o svojej žene prezradil. A nie len o nej...

Je späť! Známy spevák Marcel Palonder sa pred 4 rokmi nečakane stratil z povedomia verejnosti a nič o ňom nebolo dlho počuť. V mediálnych kruhoch sa pošepkávalo, že odišiel do Francúzska, čo nám vo včerajšom rozhovore potvrdil aj sám interpret, ktorý sa za tú dobu žitia v ústraní poriadne zmenil.

Hoci nikdy nepatril k „vysušeným“ mládencom, nejaké to kilečko sa na neho nalepilo, tiež trošku zošedivel a nechal si narásť hustú bradu. No napriek tomu je z neho štramák, ktorý sa nedávno dokonca v tajnosti oženil. Keď sme ho pred pár dňami stretli v istom nákupnom centre, držal za ruky sympatickú dámu. 

Zistili sme, že pred viac ako pol rokom skočil do chomúta. „Áno, je to už desať mesiacov, čo som sa oženil,“ netajil Marcel, ktorý pôsobí šťastne a spokojne. Zaujímalo nás preto, či nám môže o svojej – teraz už manželke – niečo prezradiť. „Mirka je úžasná žena, fakt naozaj, nielen ako partnerka, ale musím na ňu prezradiť, že je aj špičková lekárka, novorodenecká –neonatológ,“ vychválil svoju polovičku muzikant, z ktorého je dnes už ženatý muž. „Svadbu sme mali v Marianke, takže to bolo také symbolické, krásne, v kruhu rodiny,“ uviedol Palonder.  

Chceli sme vedieť aj to, kde a ako sa spevák, ktorý má zlato v hrdle, spoznal s dámou, ktorá pracuje mimo šoubiznisu. „Zoznámila nás jedna naša spoločná kamarátka, bolo to také náhodne nevinné stretnutie. No a akosi iskra prebehla. V ten deň ma totiž zrazilo auto. Po tom, ako som ju išiel odprevadiť, som sa išiel ešte prejsť a dostal som to na priechode. Bolo to také zvláštne znamenie, že to bude naozaj niečo vážne, pretože hneď ma prišla pozrieť do nemocnice. Doniesla mi keksík, ja som bol strašne hladný, a tak to pokračovalo ďalej,“ opísal dramatické zoznámenie so svojou vyvolenou spevák.

Hoci sú spolu už takmer rok, spoločné deti zatiaľ neplánujú. „My už máme potomstvo každý, manželka má dvojčatá 13-ročné, chlapca a dievčatko, a ja mám dcéru, takže máme dosť detí okolo seba. A dohodli sme sa, že keď náhodou niečo v pôrodnici ostane, že donesie domov,“ zažartoval muzikant, ktorému sa teraz darí aj v profesionálnom živote. V týchto dňoch sa vracia na scénu s novým, trošku prekvapivým albumom s názvom Posledné tango, kde ako spevácky hosť vystupuje aj mladá speváčka Kristína Grepellová. Viac sa dozviete z videa pod článkom.

Tu si môžete vypočuť ukážky jeho skladieb.

VIDEO: Rozhovor s Marcelom Palonderom nielen o svadbe...

Rozhovor Marcel Palonder

Viac o téme: Marcel Palonder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu