Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mokrého riešia právnici: Ďuro, toto si fakt prepískol!

Juraj Mokrý si svojím žartom v šou Uhádni môj vek vyrobil problémy. Zobraziť galériu (7)
Juraj Mokrý si svojím žartom v šou Uhádni môj vek vyrobil problémy. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Bolo to cez čiaru?! Televízia Joj každý týždeň prináša svojim divákom okrem bežných epizód šou Uhádni môj vek aj takzvané špeciály so známymi osobnosťami. Pred dvomi týždňami sa na mieste hádačov objavili humoristi Sáva Popovič (49) a Juraj Mokrý (39). No a hoci diváci mali o zábavu postarané, druhý zo spomínaných si vďaka pikantne ladenému žartíku vyrobil poriadny problém. Už ho riešia právnici!

Juraj Mokrý sa do povedomia slovenskej verejnosti dostal ako popletený redaktor z Oravskej televízie, ktorý svojimi trúfalými otázkami dostal do úzkych nejednu známu osobnosť. A hoci v tom období patril k našej humoristickej špičke, v poslednom období o ňom veľmi počuť nebolo. 

Teda až doteraz... Ďuro na seba totiž upozornil pred dvomi týždňami v jojkárskej šou Uhádni môj vek, v ktorej spolu s kolegom Sávom Popovičom zaujal miesto hádača. A opäť predviedol, že si srandičky dokáže robiť vždy a všade. No tiež, že jeho humor nemusí byť po chuti každému. 

V šou sa totiž zabávač postaral o pikantne ladený fórik, ktorý však mnohí považovali za poriadne prestrelený. Mokrý podišiel k dievčine, ktorej mal hádať vek, a ľahol si k jej nohám. Pritom sa však pozeral smerom hore, takže to pôsobilo, že jej nazerá pod krátku sukňu. No ani tu sa Juraj nezastavil a rukou začal obkresľovať jej telo, pričom s ňou pohyboval od pŕs k rozkroku. 


VIDEO Sexistické a nechutné: Mokrý v obľúbenom programe poriadne prestrelil!


No a práve to sa mnohým zdalo maximálne nevhodné. „Pán Mokrý si stále myslí aký je vtipný... Bolo to neskutočne trápne až obscénne a bolo vidno, aké je to nepríjemné aj tej mladej dáme. Na jej mieste by som mu vypálila facku,“ zneli reakcie divákov. „Úplný humus. Bolo mi trápne aj za nich a takto sa k žene správa len úbožiak. Ani by som to neodvyslielala,“ zhodovali sa Slováci.

Samotná tmavovláska však vyčíňanie srandistu ako problém nevidela. Práve naopak, dobre sa zabavila. „Zo začiatku to bol šok, nečakala som, že pristúpia ku mne, necítila som sa v ohrození, celkovo som to brala ako srandu,“ vyjadrila sa Merita Sinaniová. „Ja som sa prihlásila s tým, že som čakala, že keď tam bude špeciál s celebritami, že tam bude kúsok skrytej srandy aj nejakých narážok,“ dodala dievčina.

A čisté svedomie má aj samotný herec. „Nedošlo absolútne k ničomu, čo by sa mohlo takto zadefinovať. Nedotkol som sa jej v žiadnom prípade, nebol by to vtip a mám pokoj na duši v tomto smere,“ dodal. 

No ako informuje portál omediach.com, Mokrý si týmito srandičkami vyrobil poriadny problém. Len za tri dni totiž v tejto súvislosti prišlo na licenčnú radu takmer 20 sťažností a reláciu budú teraz posudzovať právnici. Potom sa rada rozhodne, či sa prípadom bude aj zaoberať. 

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú televíziu. „Vtípky Juraja Mokrého sú známe. Keď sme videli, čo sa v štúdiu dialo, zisťovali sme pocity súťažiacej, ktorá však celú scénku tiež vzala s humorom,“ vyjadrila sa pre Topky.sk hovorkyňa televízie Joj Lucia Kulihová. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa táto situácia napokon vyvŕbi. 

Jurajom Mokrým sa kvôli tomuto žartíku zaoberajú právnici. 

Juraj Mokrý v Uhádni môj vek

Viac o téme: Juraj Mokrý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu