Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Pred chvíľou rozchod a teraz... Krásna Slovenka vo svadobnom!

Ľubica Štepánová vo svadobnom. Zobraziť galériu (5)
Ľubica Štepánová vo svadobnom.

BRATISLAVA – Stále prekvapuje! Miss Universe SR 2012 Ľubica Štepánová (28) sa nedávno po viac ako 3 rokoch rozišla zo svojím priateľom, ktorý kedysi randil aj moderátorkou Adelou Banášovou (36) – Trnavčanom Rastislavom Brezovským (37). Pred pár dňami ale prekvapila svoje okolie znova. Chvíľu po rozchode sa objavila vo svadobných šatách... Žeby tak rýchlo zabudla na expartnera a vydala sa za iného?

Pred 4 rokmi Miss Universe SR 2012 Ľubica Štepánová prekvapila verejnosť nečakaným rozchodom so svojím vtedajším priateľom Tomášom, s ktorým tvorila pár takmer 5 rokov. Dvojica dokonca plánovala svadbu, ku ktorej však nedošlo. Krátko po rozchode si na prekvapenie mnohých jej srdce získal exfrajer Adely Banášovej – Rastislav Brezovský. Po rokoch randenia sa navonok zdalo, že sú dokonalý pár, ale zjavne to tak nebolo. Nedávno nám totiž kráska potvrdila rozchod. Ich vzťah tak po viac ako troch rokoch prekvapivo skončil.


Nečakaný rozchod v našom šoubiznise: Banášovej ex pustil k vode kráľovnú krásy!


Pred pár dňami však blondínka šokovala svoje okolie opäť. Chvíľu po rozchode sa totiž objavia vo svadobnom. Na sociálnej sieti sa objavili jej fotografie v bielych šatách a nechýbal ani závoj na hlave. Nešlo však o žiadnu veselicu, kde by povedala nejakému mužovi svoje Áno, ale o módnu prehliadku, na ktorú prikývla po dlhej dobe. Zrejme tak chcela zabudnúť na rozchod a ukázať okoliu, že by z nej bola pekná nevesta.

 A nebola sama, ktorá si obliekla svadobné šaty. Spolu s ňou sa na modelku zahrala aj jej kamarátka, moderátorka Diana Hágerová. Dievčatá si urobili selfie záber, na ktorom im to naozaj nesmierne pristalo. To, že by bola Ľubica nádherná nevesta, si myslia aj jej známi. Pod záber jej napísali výstižné komentáre. „Chlapec môže ľutovať, Ľubi, pre teba lepšie, krásna,“ napísala jedna a druhá sa pridala: „Kristaaaaaa, o teba sa chlapi pozabíjajú.“ Nechajme sa teda prekvapiť, kedy si svadobné šaty oblečie aj reálnom živote.

Ľubica Štepánová s Dianou Hágerovou ako nevesty.
Zobraziť galériu (5)
Ľubica Štepánová s Dianou Hágerovou ako nevesty.

Ľubica Štepánová (tretia zľava) by bola krásna nevesta.
Zobraziť galériu (5)
Ľubica Štepánová (tretia zľava) by bola krásna nevesta.

Viac o téme: Ľubica Štepánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu