Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Modelky s holými prsiami a... Tanečnica Kasenčáková tiež predviedla prednosti!

Modelky  s holými prsiami a tanečnica Melánia Kasenčáková tiež predviedla prednosti. Zobraziť galériu (20)
Modelky s holými prsiami a tanečnica Melánia Kasenčáková tiež predviedla prednosti.

BRATISLAVA – Boli neprehliadnuteľné! V bratislavskej Starej tržnici sa pred pár dňami konal trojdňový maratón módnych prehliadok s názvom Fashion Live. Vychutnať si módnu šou prišlo viacero známych osobností a mali sa veru na čo pozerať. Na móle sa totiž objavili modelky, ktoré ukázali nahé prsia. Neboli však jediné, ktoré svoje prednosti vystavili na obdiv. Nezaostávala za nimi ani tanečnica Melánia Kasenčáková (32). Pozrite, čo nechtiac odhalila...

Strhli na seba všetku pozornosť! Pred pár dňami si milovníci módy opäť prišli na svoje. V našom hlavnom meste sa totiž konal trojdňový maratón módnych prehliadok. Módna šou priláka množstvo zvedavcov, ktorí sa mali rozhodne na čo pozerať.

Na móle sa totiž objavili modely mnohých známych návrhárov, ktoré predviedli sexi modelky. Tie doslova strhávali na seba pozornosť odvážnymi outfitmi. Krásky sa predviedli aj v priesvitných blúzkach či šatách, ktoré odhalili ich nahé prsia. Prítomných ohúrili nielen trčiace bradavky, ale aj sexi presvitajúce nohavičky, ktoré mnohé z modeliek v ten večer ukázali.

Okrem odhalených sexi krások, ktorým odvaha rozhodne nechýba, módnu šou spestrilo aj tanečné vystúpenie Melánie Kasenčákovej. Tá sa pomedzi modelkami mihala v oversize oblečení, ktoré pri dramatických pohyboch odhalilo aj to, čo zrejme malo ostať skryté. Jej veľká blúzka totiž tak lietala, že vďaka nej brunetka predviedla aj svoje prednosti, ktoré mala natlačené v obtiahnutom  šedom body. Mnohí páni si  na tejto prehliadke rozhodne prišli na svoje, čo poviete?

Modelka ukázala na móle svoje nahé prsia.
Zobraziť galériu (20)
Modelka ukázala na móle svoje nahé prsia.

Svoje prednosti predviedla aj tanečnica Melánia Kasenčáková.
Zobraziť galériu (20)
Svoje prednosti predviedla aj tanečnica Melánia Kasenčáková.

 

 

Viac o téme: Melánia Kasenčáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu