Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vačková a Tina v zákulisí bez mejkapu: To je zmena!

Martina Kmeťová alias Tina a Zuzana Vačková Zobraziť galériu (4)
Martina Kmeťová alias Tina a Zuzana Vačková

BRATISLAVA - Hlavnou podstatou šou Tvoja tvár znie povedome je vyzerať ako iný človek. A počas včerajšieho večera sa to podarilo nielen účinkujúcej Zuzane Vačkovej (47), ktorá sa predstavila v úlohe Dary Rolins (43), ale aj hosťujúcej porotkyni Martine Tine Kmeťovej (32). Na sociálnej sieti sa totiž objavila fotka zo zákulisia šou, na ktorej sú obe ešte pred zásahom vizážistov. Pozrite, to je zmena!

Mejkap dokáže robiť hotové zázraky! Svoje by o tom vedela rozprávať azda každá žena. Bohaté skúsenosti s tým majú aj známe dámy slovenského šoubiznisu, ktoré pred vystúpením v televízii trávia v maskérni dlhé hodiny. A v šou Tvoja tvár znie povedome to platí dvojnásobne. Veď hlavnou podstatou projektu je premena na iného človeka.

V nedeľu večer sa to stopercentne podarilo Zuzane Vačkovej, ktorá stvárnila Daru Rolins, no aj hosťujúcej porotkyni Martine Tine Kmeťovej. Veď hoci tmavovláska nestvárňovala nikoho iného, fotka, ktorú na Instagrame zverejnila plavovlasá herečka, je dôkazom toho, že v oboch prípadoch došlo vďaka mejkapu k obrovskej zmene. „Bez mejkapu iná zmena,“ objavilo sa v komentároch pod fotkou. No čo, aspoň vidíme, že aj ony sú len obyčajné ženy!

Zuzana Vačková zverejnila na Instagrame fotku zo zákulisia šou Tvoja tvár znie povedome, na ktorej je spolu so speváčkou Tinou úplne bez mejkapu.
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Vačková zverejnila na Instagrame fotku zo zákulisia šou Tvoja tvár znie povedome, na ktorej je spolu so speváčkou Tinou úplne bez mejkapu.  (Zdroj: Instagram Z.V.)

Viac o téme: TinaZuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu