Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Cibulková hviezdila v ultrakrátkych mini: Za tieto šaty vysolila tisíce eur!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (5)
Dominika Cibulková (Zdroj: Zuzana Gavulová/wildflowers.sk )

SINGAPUR – V šatách po svetoznámej modelke! O úspešnej športovkyni Dominike Cibulkovej (27) je dobre známe, že okrem tenisu miluje aj módu a rada sa obklopuje luxusnými a drahými kúskami. A nebolo to inak ani na nedávnom slávnostnom večere v Singapure, kde naša najúspešnejšia tenistka hviezdila v luxusných minišatách slávnej značky, za ktoré zaplatila poriadne mastnú sumičku. Mnohým padne sánka...

Páni, to je závratná sumička! Dominika Cibulková je nielen úspešná športovkyňa, ale aj krásna žena s vycibreným vkusom. Na každej párty, či už u nás alebo vo svete, je hviezdou večera. A nebolo to inak ani pred pár dňami na slávnostnom večere tenisových hviezd v Singapure.

Tam zažiarila v hriešne drahom outfite, ktorý jej pomáhal vybrať osobný stylista Andrej Kusalík. Cibulková zvolila čierne asymetrické a naozaj ultrakrátke minišaty, ktoré koncom septembra na módnej prehliadke značky Versace predviedla svetoznáma modelka Gigi Hadid. V tom istom modeli sa brunetka o pár dní ukázala aj na párty časopisu Vogue.

Ako sme zistili, cena tohto kúsku sa šplhá k sumičke, ktorá mnohým ľuďom vyrazí dych. Športovkyňa za tento dizajnérsky kúsok totiž vysolila 7 tisíc eur. To však nebola jediná drahá položka jej outfitu. Blondínka sa ozdobila drahými a luxusnými diamantovými šperkmi a na nôžky si obula topánky prestížnej značky s ikonickou červenou podrážkou. Pozrite, ako je to pristalo!

Dominika Cibulková  hviezdila v ultrakrátkych minišatách Versace za 7000 eur.
Zobraziť galériu (5)
Dominika Cibulková hviezdila v ultrakrátkych minišatách Versace za 7000 eur.

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu