Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Fuj, to je hnus! Hrôzostrašné číslo na JOJke: Rezanie do brucha a prepichnuté časti tela!

Fakír Zamora predviedol hrôzostrašnú šou. Zobraziť galériu (12)
Fakír Zamora predviedol hrôzostrašnú šou. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Vo včerajšom vydaní jojkárskeho projektu Česko Slovensko má talent sa mnohým tajil dych. Na scénu sa totiž tentoraz dostal fakír, ktorý dal svojím nebezpečným vystúpením zabrať nielen všetkým prítomným, ale aj divákom pri televíznych obrazovkách. Angličan predviedol vystúpenie, z ktorého doslova mrazilo!

Hrôzostrašné, nechutné a poriadne odvážne! Také bolo vystúpenie jedného z účinkujúcich v nedeľňajšom projekte Česko Slovensko má talent. V uplynulej epizóde sa totiž pred štvoricou rozhodujúcich objavil až mimoriadne zvláštny muž.


Šok pre porotu: TOTO sa v Talente ešte nestalo!


Ide o Angličana, známeho pod pseudonymom „Fakir Zamora“, ktorý chcel zaujať až príliš riskantnou šou. „Je to o podstate mentalizmu, ktorý kontroluje vašu bolesť. Je to istý druh meditácie,“ opísal začiatok svojho vystúpenia bláznivý šoumen.

Krv v žilách začala všetkým tuhnúť už v momente, keď si k nebezpečnému číslu vypýtal pod seba igelit, aby podlahu neušpinil od krvi. Porote aj divákom tak hneď bolo jasné, že tentoraz pôjde o niečo skutočne nepríjemné.

No a obavy z toho, čo bude nasledovať, boli v tomto prípade naozaj opodstatnené. Divný muž totiž znechutil divákov už od samého začiatku, keď vytiahol žiarovku, rozbil ju a následne ju aj zjedol. To však nebolo všetko. Dych berúce číslo začalo naberať na obrátkach a fakír začal postupne pritvrdzovať. Angličan si rovno pred kamerami urobil mini operáciu na svojom vlastnom tele. Do ruky zobral skalpel, urobil rez na bruchu a vytiahol si z neho práve prehltnutú niť.

Záverečnou bodkou bolo prepichnutie hrdla a predlaktia, pri ktorom sa mnohým dvíhal žalúdok. Najzvláštnejšie však na tom bol fakt, že fakír nepociťoval žiadnu bolesť a neprelial dokonca ani len kvapku krvi.

Upozornenie: Video a obrázky v galérii nie sú vhodné pre deti či slabšie povahy.

Fakír v Česko Slovensko má talent

Viac o téme: Česko Slovensko má talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu