Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pobehovala tam úplne nahá: Česká herečka provokovala v zahraničí!

Kateřina Hrachovcová Zobraziť galériu (5)
Kateřina Hrachovcová (Zdroj: Instagram K.H.)

BRATISLAVA - Neskrotná česká herečka Kateřina Hrachovcová (42) ešte rozhodne nepatrí do starého železa a jej stále dobrá figúra ulahodí snáď všetkým očiam. Ak by ste ale aj tak pochybovali, pohľad na jej aktuálne fotografie vás rýchlo vyvedie z omylu. Nedávno si totiž odvážna umelkyňa zapózovala na verejnosti poriadne na divoko - a to kompletne nahá!

Vyzerá mlado, cíti sa mlado, a tak sa podľa toho aj správa! Reč je o českej herečke Kateřine Hrachovcovej, ktorej by skutočný vek tipol len málokto. Dôkazom sú fotografie, ktoré extravagantná blondínka permanentne pridáva na sociálne siete.


To je telo! Po 40-tke krajšia ako kedysi: Herečka z česko-slovenského seriálu je SEXbomba!


Veď okrem bežných záberov, či už z profesionálneho alebo súkromného života, nemá problém zverejniť pred fanúšikmi aj snímky šteklivejšieho charakteru. No a výnimku neurobila ani v týchto dňoch a svojich mužských priaznivcov potešila opäť.

Plavovláska síce snímkou z Číny prvotne plánovala vyzdvihnúť svoju lásku k prírode, no tú si v tomto prípade všimol asi málokto. Odvážna Kateřina totiž bez štipky ostychu zahodila šaty a ukázala sa na verejnosti tak, ako ju Pán Boh stvoril. Treba ale uznať, že krivky má táto kontroverzná umelkyňa vzhľadom na svoj vek stále rovnako dobré, a preto nečudo, že čaro svojho nespútaného života si vychutnáva ako hotová divoška.

Odvážna Kateřina Hrachovcová si vychutnávala čaro prírody v Evinom rúchu.
Zobraziť galériu (5)
Odvážna Kateřina Hrachovcová si vychutnávala čaro prírody v Evinom rúchu.  (Zdroj: Instagram K.H.)

Viac o téme: Kateřina HrachovcováFoto: Instagram K.H.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu