Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Stále to vedia roztočiť: Roztancovaná Vondráčková (69) v mini, Laiferová (71) s obrovským rozparkom!

Helena Vondráčková a Marcela Laiferová ohúrili nielen spevom, ale aj outfitmi. Zobraziť galériu (9)
Helena Vondráčková a Marcela Laiferová ohúrili nielen spevom, ale aj outfitmi.

BRATISLAVA – Včera večer sa v našom hlavnom meste konala spomienka na jedno z najvýznamnejších kultúrnych podujatí minulosti – na Bratislavskú lýru. Každoročne sa na nej stretávali osobnosti českej i slovenskej populárnej hudby a nebolo to inak ani po polstoročí. Zaspomínať si včera večer na koncert s názvom Lýra 50 prišlo viac ako 30 interpretov. Nechýbala ani Helena Vondráčková (69). Tá v bielych minišatách roztancovala seba aj sálu. Okrem nej zaujala aj Marcela Laiferová (71), ktorá na pódium vybehla v sexi červených šatách s obrovským rozparkom.

Na Bratislavskej lýre, ktorá tento rok oslavuje už 50 rokov, úspešne odštartovala svoju spevácku kariéru súčasná špička českej a slovenskej populárnej hudobnej scény. Každoročne sa tu stretávali osobnosti, ktoré verejnosti odprezentovali svoje autorské skladby. Zaspomínať si včera večer na koncert s názvom Lýra 50 prišlo viac ako 30 umelcov, medzi ktorými nechýbal ani maestro Karel Gott, ktorý len nedávno prekonal zákernú rakovinu.

Na pódium sa okrem neho postavili aj ďalšie mená československej hudobnej scény ako Helena Vondráčková, Marcela Laiferová, skupina Elán, Olympic, Jana Kocianová, Jitka Zelenková, Lenka Filipová,  Peter Lipa, Janko Lehotský ako aj mnoho mladých spevákov, ktorí už síce toto podujatie sami nezažili, no zaspievali skladby umelcov, ktorí buď už nie sú medzi nami, alebo sa nemohli dostaviť.

Okrem spevu mnohé umelkyne ohúrili aj svojimi outfitmi. Publikum opäť dostala božská Helena Vondráčková, ktorá sa predviedla v bielych minišatách, v ktorých ukázala svoje dokonalé štíhle nohy. Roztancovala seba aj celú Inchebu. Mnohé ženy mohli iba krútiť hlavami s poznámkou: Ako to tá žena robí, že tak skvelo vyzerá...

Prekvapením večera, čo sa outfitu týka, bola rozhodne Marcela Laiferová. Tá zažiarila v červenej róbe s obrovským rozparkom, ktorý končil vysoko na stehne. Takéto odvážne šaty sme u nej doteraz snáď hádam ešte nevideli. Treba priznať, že obom dámam to naozaj pristalo a boli okúzľujúce. Veď posúďte sami.

Speváčky Helena Vondráčková a Marcela Laiferová ohúrili aj svojim sexi outfitmi.
Zobraziť galériu (9)
Speváčky Helena Vondráčková a Marcela Laiferová ohúrili aj svojim sexi outfitmi.

Ďalšie informácie a fotografie nájdete na topkách zajtra. 

Viac o téme: Helena VondráčkováMarcela Laiferová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu