Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Krutý osud: Gombitovej milenec skončil na vozíčku!

Marika Gombitová Zobraziť galériu (4)
Marika Gombitová

BRATISLAVA - Marika Gombitová (60) sa nikdy nevydala. K svadbe však mala blízko - a nielen raz. Milovaného Rudiho zo západného Nemecka po zásnubách pustila k vode kvôli speváckej kariére. Talian Albert ju zas opustil na naliehanie svojej rodiny, ktorá nechcela, aby mal ženu na vozíčku. V roku 2004 však na ňom skončil aj on sám.

Marika Gombitová nedávno vydala svoju autobiografiu Úlomky spomienok, kde odhaľuje pred fanúšikmi svoje súkromie. Nevyhla sa samozrejme ani téme lásky. 

Tú prvú veľkú stretla v Nemecku. Podnikateľ Rudi jej dokonca navliekol na prst aj zásnubný prsteň. „Vedela som, že sú pred nami problémy, pretože na západ sa od nás bežne nemohlo cestovať. Ale aj tak som bola šťastná, naozaj veľmi šťastná,” prezradila Marika. Neskôr sa však musela rozhodnúť – buď budúcnosť s Rudim v zahraničí, alebo návrat domov k hudobnej kariére: „Zvolila som muziku...” 

Sedem rokov po tom, ako ju nehoda upútala na vozíček, zas stretla Taliana Alberta. „Bolo to obdobie plné lásky a šťastia,” spomínala v knihe Gombitová. Albert nemal s jej hendikepom žiadny problém a obetavo jej so všetkým pomáhal. Keď však vzťah začal byť naozaj vážny, postavila sa proti nemu jeho rodina. 

Albert nakoniec podľahol tlaku príbuzných a plánovanú budúcnosť s Marikou jednoducho zahodil za hlavu. V roku 2004 však do jeho života veľmi kruto zasiahol osud. Pri testovaní novej motorky na rallye mal v Hurghade nehodu a ťažký stroj spadol priamo na neho. Rovnako ako naša speváčka, aj on po nešťastí skončil na vozíčku.  

Viac o téme: Marika Gombitová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu