Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Provokácia na televíznych obrazovkách: Sexi markizáčka predviedla chrumkavý zadoček!

Lenka Vavrinčíková Zobraziť galériu (6)
Lenka Vavrinčíková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Markizáčka Lenka Vavrinčíková (29) je mimoriadne atraktívna žena. Tento fakt dokazuje najmä svojimi dokonalými premenami na zvodné spevácke divy v šou Tvoja tvár znie povedome. Rosničkina popularita stúpla aj počas uplynulej epizódy, v ktorej sa opäť zhostila úlohy podmanivej dračice v odvážnom kostýme.

Ostatnú nedeľu si diváci mohli vychutnať už siedmu časť šou Tvoja tvár znie povedome. Okrem zaujímavých speváckych vystúpení sa aj tentoraz musela osmička známych osobností popasovať aj s originálnymi premenami na hviezdy svetového kalibru.


Fialová v markizáckej Tvári urazila úplne každého, arogantný Harich sa pustil do Kulyho!


Najväčším potešením najmä pre mužské publikum bola nepochybne markizácka rosnička Lenka Vavrinčíková. Tá sa totiž v uplynulej epizóde vžila do role zvodnej „spajsky“ Geri Halliwell. A to doslova! Veď sympatická brunetka na pódiu doslova hviezdila a rozhodne to nebolo len pre jej skvelý výkon.

Lenka zvládla danú výzvu tak bravúrne, že z nej nemohli spustiť oči nielen diváci, ale aj samotná porota. V červenom úspornom body pútala pohľady úplne všetkých, veď poodhalila nielen výstavnú postavičku, ale aj šťavnaté krivky a chrumkavý zadoček.

Hm, tak v tomto prípade by bolo úplne jedno, či je leto alebo zima, pri takejto sexi rosničke by bolo horúco vždy. Čo poviete?

Lenka Vavrinčíková v šou Tvoja Tvár znie povedome takto provokuje svojimi sexi krivkami.
Zobraziť galériu (6)
Lenka Vavrinčíková v šou Tvoja Tvár znie povedome takto provokuje svojimi sexi krivkami.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

 

 

Viac o téme: Lenka Vavrinčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu