Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Provokatérka Dara Rolins: Nahé prsia, bradavky von a... Sexi zadok v mužskej bielizni!

Dara Rolins v novom videoklipe opäť provokuje. Zobraziť galériu (8)
Dara Rolins v novom videoklipe opäť provokuje. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Wau! Dara Rolins (43) patrí k najväčším provokatérkam medzi slovenskými a českými speváčkami... Jej klipy sú plné sexi záberov a zvodných pohybov. A výnimkou nie je ani jej novinka k piesni Všetko alebo nič, ktorú v utorok predstavila na svojom Facebooku. Blondínka je v ňom hore bez, zadok pretŕča v pánskych boxerkách a... Vidno aj bradavky!

Dara Rolins v utorok večer predstavila na svojom Facebooku nové video k piesni Všetko alebo nič. Pri blondínke sme zvyknutí, že v klipoch rada provokuje a nemá problém do toho zapojiť ani svoje vyšportované telo. Veď mnohí majú ešte v čerstvej pamäti pieseň Fóbia, ktorej klip pripomínal porno či titul Stále dokola, v ktorom bola hviezda úplne nahá. A inak to nie je ani teraz...

V novinke sa kráska predviedla v pánskej spodnej bielizni, ktorá dokonalo obopínala jej vyšportovaný zadok.... A okrem nej na sebe nemala nič. Absolútne - bola totiž hore bez. No hoci prsia v tej chvíli naplno neodhalila, v ďalšom zábere sa jej ženské zbrane spod jemnej látky fialových šiat doslova drali von. Pod nimi bola Rolins úplne naostro. Obrysy jej oblých pŕs a vytŕčajúcich bradaviek sa tak bez pochýb pohrali s myšlienkami mnohých pánov. Veď pozrite sami! 

Nový videoklip Dary Rolins k piesni Všetko alebo nič:

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu