Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zhrození diváci to už viac nechcú pozerať: Môže za to Jandová!

Marta Jandová Zobraziť galériu (11)
Marta Jandová

PRAHA – Obrovské sklamanie! Speváčka Marta Jandová (42) je našincom známa nielen ako vynikajúca rockerka, ale aj porotkyňa z rôznych speváckych šou. Momentálne v Čechách hviezdi v súťaži Tvoja tvár má známy hlas, kde doteraz predvádzala skvelé spevácke a tanečné výkony podľa rôznych svetových interpretov. V uplynulú nedeľu však musela stvárniť svojho otca - legendárneho speváka Petra Jandu z Olympicu, z čoho však nebola vôbec nadšená. Z jej vystúpenia ostali mnohí divá doslova zhrození a dokonca sa našli aj takí, ktorí tvrdili, že to už kvôli nej pozerať ani nebudú...

V českej verzii projektu Tvoja tvár má známy hlas aktuálne hviezdi aj populárna speváčka Marta Jandová, ktorú si Slováci môžu pamätať aj ako porotkyňu Česko Slovenskej Superstar či Hlasu Česko Slovenska. Brunetka si zábavnú šou veľmi užívala, až doteraz. V uplynulú nedeľu jej totiž ruleta prisúdila jej  vlastného otca - legendárneho speváka Petra Jandu a tmavovláska bola  z toho poriadne nahnevaná. Piesne od Olympicu totiž spievať nechcela. A zrejme vedela prečo.

Na javisku sa nakoniec objavila v maske, ktorá podľa divákov veľmi Petra Jandu nepripomínala. Na prekvapenie mnohých sa po jej boku objavil aj otec a spoločne si zaspievali duet. Viacerí fanúšikovia šou to ocenili, no našli sa aj takí, ktorí boli z celého jej vystúpenia zhrození. Nepáčila sa im ani maska, ani spev a prítomnosť otca  na pódiu dokonca považovali za protekciu. Dokonca sa na sociálnej sieti vyjadrili, že už tento program kvôli tomu nebudú pozerať.

 „Môže mi niekto vysvetliť, prečo tam bol aj pán Janda? Pretože otecko?!“ rozčuľovali sa mnohí diváci. „Pretože je asi protekčná. Hnus,“ napísala ďalšia komentujúca, s ktorou súhlasila iná diváčka, ktorá túto šou odmieta už pozerať. „Úplne súhlasím. Po dnešnom vysielaní tento program sledovať už nebudem, pretože ona je protekčná a sú tam omnoho lepší než je ona a aj tak nie sú ocenení. Tento prístup sa mi nepáči,“ uviedla a ďalšia žena s ňou tiež súhlasila: „Oproti druhým súťažiacim je to nefér. Ale Jandová môže vždy všetko.“

Rovnako tak sa mnohým nepáčila jej maska. „Pripadá mi, že maska nič moc. Pri pohľade na ňu som videla Břunu zo Zemana,“ napísala ďalšia fanúšička a iná s ňou súhlasila „Jandová vyzerá ako Frankestein a nie ako jej otec.“ „Dnes sa jej to vôbec nevydarilo a maska hrôza a des.“ „Tá maska sa veľmi nevydarila. Vidím tam skôr Jirku Korna,“ okomentovali to ďalší diváci.  Ako sa zdá, českí fanúšikovia majú na Martu po poslednom výkone zlé srdce, uvidíme, či si to nabudúce u nichvyžehlí".

Marta Jandová v šou spolu so svojím otcom, spevákom z Olympicu Petrom Jandom.
Zobraziť galériu (11)
Marta Jandová v šou spolu so svojím otcom, spevákom z Olympicu Petrom Jandom.

Viac o téme: Marta Jandová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu