Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tajomstvo odhalené: Dangl splodil ďalšieho potomka!

Dano Dangl Zobraziť galériu (7)
Dano Dangl

BRATISLAVA - Toto vie len málokto! Danovi Danglovi (41), ktorý sa zviditeľnil vďaka zábavnej šou SOS či Partička a aktuálne sedí ako porotca v úspešnom programe Tvoja tvár znie povedome, sa zdá sa darí nielen v biznise, ale aj v súkromí. Dvojnásobný otec a vždy vysmiaty zabávač totiž dlhé mesiace tajil, že čoskoro mu jeho manželka Beáta (39) porodí tretieho potomka.

Nechávali si to iba pre seba! Jeden z najvtipnejších Slovákov má opäť dôvod na radosť. Herec a humorista Dano Dangl, ktorý aktuálne sedí v porote markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome, a jeho manželka Beáta sa o pár týždňov stanú trojnásobnými rodičmi. K trinásťročnému synovi Oliverovi a k desaťročnej dcére Laure pribudne ďalšie dieťa. Ako prvá o tom informovala v sobotu podvečer markizácka Smotánka. My sme zisťovali o ich radostnom očakávaní viac.

 „Veľmi sa vytešujem. Nejakú dobu to už samozrejme viem, ale aj tak som v napätí , aby to všetko dobre dopadlo,“ povedal pre topky Dangl, ktorý nechcel vyzradiť, či sa im narodí chlapček alebo dievčatko. „My to samozrejme vieme, aj naše blízke okolie, ale necháme si to ešte pre seba. Aj meno už máme viac-menej vybraté,“ dodal herec.

Hoci o tomto ich tajomstve vedel doposiaľ iba málokto, Danglova manželka Beáta je už v poslednom trimestri tehotenstva. „Som v 8. mesiaci a o pár týždňov budem rodiť. Cítim sa celkom dobre vzhľadom na to, že už nemám dvadsať,“ prezradila s úsmevom zabávačova krásna polovička, ktorá v spoločnosti vždy pútala pozornosť luxusnými a štýlovými outfitmi. Rodinke gratulujeme a prajeme najmä veľa zdravia.

Viac o téme: Dano Dangl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu